fredag?

idag har jag vaknat 3 ggr för tidigt. första gången fick jag sms runt 8. andra gången fick jag sms runt 9 från katja, usch och fy. tredje gången ringer katja "Hej ellen, sover du? jag undrar bara om du kan hoppa in och jobba några timmar idag..." mitt svar "ERMN, NÄÄÄ, Katja, jag SOVER! Och jag ska upp snart, och sen har jag saker att göra!"
Sedan vaknade jag av väckarklockan och gick upp och pratade med min farfar, en underbar filur ^^ Han retas som ett syskon, och jag retas tillbaka. han brukar sitta under middagarna och titta på mig och sedan börja asgarva utan anledning, och så frågar jag varför han skrattar, så skrattar han lite mer och säger "ingenting".. så tittar han på mig och skrattar igen, och då börjar jag skratta, å ingen i familjen fattar någonting. annar har han stått i min dörröppning nån gång då jag bara skulle springa in till datorn en snabbis. då har han stoppat in huvudet och väntat på min reaktion när jag ser honom stå och göra en grimas. han älskar att reta mig och jag tycker det är lika roligt varje gång ^^

Sedan åkte jag in till stan och träffade towe, tog bussen ut till djurgårn och promenerade runt waldemars udde och lite överallt. och pratade om allt och inget, underbart.

Åkte hem, hade så evinerligt tråkigt, lagade lite mat och spelade zelda, josefine fick tag på mig och vi drog på bio. Micheal Clayton, jag tkte den var jättebra, Jim led genom hela filmen.

Det var ungefär min dag.

Nada Surf - Blankest Year

Lyssnar oavbrutet ..


cell

Flickan har köpt en ny mobil. Med comviq (jag förväntar mig jubel). Jag vaknade halv 2 idag, och gjorde ingenting, förrän 4, då jag drog med brorsan in till fältöversten och köpte spel till honom och mobil till mig. Eftersom jag har telia nu på min gamla motorola, så blev jag tvungen att portera numret, eftersom jag inte orkar byta nummer. Porteringen kommer att ske den 8 januari 03.00, så efter det har jag comviq, då är frågan om jag ska fylla på mitt teliakontantkort, usch, jag har bara 80 öre kvar, och 80 öre på 2 veckor, när jag redan lovat att det sista smset ska skickas till en speciell person. Ingen bra grej. Men samtidigt har jag 0 pengar kvar. Eller ungefär 100 kanske, för resten av januari. Suck. Hur ska jag överleva?


fooood

ylva och jag har idag funnit en jäkla massa gratismat.. eller iallafall lite. en cheeseburgare på norsborgs-tåget och en daim. det slår ni inte..


Min jul

image24


Mina julklappar iår, några fler, typ pengar och trosor..

Lomokamera, köpte den själv, beställde ifrån Ryssland, men den kom igår, och mamma och pappa sa inget och bestämde att dom inte skulle säga nåt och betala den och ge den till mig i julklapp istället.
 Rimmet:
"Handtag, famntag, klapp eller kyss,
Denna sak kom fram alldeles nyss,
Du alldeles säkert vet vad det är,
Som du nu får, Ellen kär!"

Klänning, American Apparel från karin (och mamma+pappa)

Bh, H&M från mamma och pappa

USB-minne 4gb, från mamma och pappa
Rimmet:
"Ellen brukar ladda ner,
På datorn kanske någon detta ser,
Det är inte bra,
Men med denna ska,
Ingen hitta något mer."



Böcker, mamma och pappa
Dan Brown - Gåtornas Palats
Paulo Coelho - Pilgrimsresan

Mjölkvisp, mamma, fick den för att jag alltid klagar på att våran är så värdelös, nu har jag en ny

Nagellack, från tomas, rött och vitt

Mp3, mamma och pappa, från ZAP, perfekt prisklass, jag kan kliva på den, utan att ha fööööör dåligt samvete :D
 Rimmet:
"På långan väg mellan hem och skola,
Är det helt visst,
Ganska så trist,
Men nu Ellen på t-banan kan sitta och gnola"


Trosor
Rimmet:
"När du skall ut och fara,
Hel och ren inunder skall du vara,
Det går dock lätt,
Dessa på dig sätt,
Så var det fixat, rätt och slätt"

Sen sa mamma att hon bidrar med pengar till lite kläder som jag har hittat...

lördag..ermn..lördag natt..

jaa.. stack in till stan runt 00, träffa en vän, argumentet jag körde med mina föräldrar var att jag aldrig varit en jobbig tonåring, aldrig kommit hem full eller varit jobbig, och att jag skulle sova över hos min vän (vilket det inte alls var meningen, men vad gör man inte för konsten), åt på burger king och vandrade omkring lite. skulle åka hem till ylva var det tänkt, för att slagga där (ylva visste inte det :P). vi hoppar på gröna linjen, kommer till t-centralen och ser att ropsten inte går förrän 06.00, klockan är nu ca 4. så jag bestämmer mig för att åka fram och tillbaka till hagsätra för att driva lite tid. tunnelbanan kommer till hagsätra och ur högtalarna ekar det "slutstation, avstigning för samtliga trafikanter, tåget går ur trafik". om mitt hjärta varit elakt innan, så dog jag nu. vad ska jag göra i hagsätra i 2h i kylan med 3 fulla 30-åringar som förföljde mig? jag kommer på att maria bor i hagsätra, ringer och väcker henne, hennes föräldrar blir sura, men släpper in mig och jag sitter där och pratar skit i 1.5h tills klockan blev halv 6, då jag går mot tunnelbanan. sätter mig och åker till gullmars, där jag byter tunnelbana, åker till slussen och byter igen, till ropsten. kommer till ropsten och hoppar på lidingöbanan. går av vid ylva och knackar på hennes fönster (klockan är nu halv 7). hon vaknar efter en stund och tittar trött ut genom fönstret. ser chockad ut när hon såg mig oh springer till ytterdörren för att släppa in mig. hon ser mycket förvirrande ut och vi börjar laga frukost, polarmackor med ost och te. jag sa ju att hon skulle bli glad och bjuda mig på te. hon skulle med sin moster och shoppa julklappar, och hade glömt ställa väckarklockan, så det var perfekt att jag kom och väckte henne. samtidigt som hon duschade sov jag i hennes säng, dvs 20 minuter (se bilder, som ylva fotade när hon klädde på sig). hon väcker mig och säger att bussen går om 2 minuter, vi springer till bussen, missade den och går mot ropsten. vi hann före tåget :D vi tog tunnelbanan till fridhemsplan och till ylvas moster. där får vi frukost, risgrynsgröt och te och mackor. samtidigt som felix, jaah och karin börjar fixa i ordning sig och duka undan, passade jag och ylva på att sova lite till. dvs 45 min mer sömn för min del. sedan bar det av till street vid hornstull för julklappsshopping. klockan är nu 11. köper en bok där, om stockholm på 60-talet, och sedan ger vi oss av mot slussen, där karin och ylva ska träffa josef och li tror jag. dom hoppar av och jag beger mig hemmåt. klockan 1 kom jag hem, och jag är pigg som en räka! under dessa gånger som jag har åkt lidingöbanan har konduktören väckt mig för att se mitt kort båda gångerna. typ klappat mig på axeln.




my babies!

Tomas tittar igenom min "skivsamling" och stannar upp:
Nämen titta! OH NO ONO! *sjunger* BABABABABABA WELL ANYWAY!


One of my babies <3

dagen

dagen började med att jag fixade familjens julbrev med en engelsk översättning. blev bra. fick även en "kärleksförklaring" från emil, det värmde. sedan bar det av till skolan, tog tåget och kom ca 10 min sent, men det var planerat, jag orkade inte komma 30 minuter innan vi började. hade inte hunnit det heller.
lekte lite lekar i skolan, typ hela havet stormar, och läste tomtedikten av victor rydberg. fick busskort och sedan bar det av till arenan för att se på ett inspelat tal från dan. kändes lite 1984, storebror, över det hela..
lunch, julbord i skolan och sedan fika på hurry curry med brudarna. mysigt. sedan vart det shopping och tillbakalämning av vissa föremål och jag inte skulle ha trots allt, typ jacka, köpte en ashet batman-t-shirt till mig själv. såklart, jag måste ju ha julklappar till mig själv också. sedan julklapp till mamma och karin, folk droppade av och tillslut var det johanna och jag kvar, nyco kom, johanna åkte hem och jag och nyco sprang omkring lite. gick in på urban outfitters och hittade en lomo fisheye camera. snacka om att jag vill ha! 500:- gief!

aja, nu har jag slagit in julklapparna, gjort romsås, pratat med grannarna, mysigt..

dagens outfit, bara för att jag älskar den.

T-shirt med Batmantryck, H&M Barn
(Hade tidigade en t-shirt från Lindex barnavdelning, med dekorativa knappar)
Kjol, American Apparel
Ribbade Strumpbyxor, H&M
Svart kofta, Cubus


hatbrev

jag har idag fått ett brev som jag hatar mest i hela världen, det jag hatar mer än när jag fick kallelse till engelskaprov på kungsholmens gymnasium.
jag har fått ett brev från....Amer Hot...
Ooooooh, jag ryser bara jag tänker på det. senast jag träffade honom så sa han att allt var okej, att han skulle släppa mig och att vi antagligen aldrig skulle ses igen, om det inte blev några problem. nu  har jag fått ett brev från honom och tuula, och dom vill se mej den 28 januari, vilket innebär att dom har hittat nåt fel, vilket innebär att mitt liv är förstört. förhoppningsvis vill dom bara kolla upp att allt har löst sig sedan sist, och det har det ju inte, så jag kan ju inte ljuga och säga att det är bra, för det gör fortfarande ont! usch! jag vill inte slita upp allt igen och göra om det..jag vill inte, jag hoppades att han var bra på det han gjorde, men tänk om han har gjort något fel. jag vill inte det!

faaaaan!

Woooooah

Lämnat in religionen nu. 15 min innan deadline.. skillat eller vad?
Jag tror på VG iallafall, men jag har gjort MVG-uppgiften också, så man kan ju hoppas på MVG, men jag tror på VG.
Woooah, nu är jag klar med allting innan jul, nu har jag bara allting som är uppskjutet tills efter jul kvar dvs. matteprov, franskaskrivning, förhoppningsvis MVG-seminarium i religion, engelskaarbete bla bla bla bla bla bla...
Det här måste vara ett av dom tråkigaste inläggen jag skrivit någonsin! Men jag är så uttråkad, ingen att prata av mig med.. när ni läser detta, RING MEJ! I'm bored, hur mycket klockan än är! Ring mej!

jocas aggressioner

Johanna: MAMMA, JÄVLA FUCKING MAMMA! HON OCH DATORER! HON HAR JU INTE SKICKAT TILLBAKA ARBETET! MAAAAAMMA!!!
Ellen: Är du nervös nu?
Johanna: JAAA HON SKICKADE JU INTE TILLBAKA ARBETET!
....en stund senare....
Johanna: ...och nu  svarar hon inte! Hon har säkert tagit fel telefon!

Johanna: LINNEA, VAD HÅLLER DU PÅ MED? VARFÖR? FÖR ATT MAMMA HAR GJORT FEL MED DATORERNA! FÅR JAG PRATA MED MAMMA?! ....NU LA HON PÅ!!!

HALLÅ
HALLÅ
HALLÅ
HALLÅ

...jahapp, då får jag väl ringa en gång till!

min älskade bror


Tomas säger (15:47):

Kan du hälsa jesper och oliver en sak?

Ellen säger (15:47):

Ja, det kan jag göra, när jag hittar dom..

Tomas säger (15:47):

Ni får betalt för att vara Ellens kompisar den 3:e januari, 200kr var.


min resa till paris

jag måste verkligen säga att jag tror att jag håller på att bli galen. jag har i flera dagar nu gått omkring och trott att jag varit i paris. inte att jag har befunnit mig i paris vid just det tillfället, men att jag har varit i paris på en resa nån gång, kanske ett år sedan eller någonting sånt. men jag kunde verkligen inte komma fram till varför jag inte har sett eiffeltornet på riktigt, om jag nu var i paris, det känns ändå som ett turistmål man vill och måste se. så står jag och borstar tänderna igår, när jag helt plötsligt får en AHA-upplevelse.."Jag har aldrig varit i Paris" och inser varför jag inte har sett eiffeltornet. jag har aldrig varit i paris helt enkelt. jag vet inte hur jag har kunnat gå omkring i flera dagar och trott att jag verkligen har varit där, jag måste vara bäst på att lura mig själv. jag är galen!


sjuuuk

nu har jag varit duktig och tagit blodprov, jag måste säga att det mest smärtsamma med hela grejen är plåstret som drar i mitt armhår just nu.. får förhoppningsvis svar på proverna på fredag :P men towe är övertygad att jag redan kommer vara död då, då jag redan levt med hjärtklappningarna i en vecka. mamma tror att det är för att jag sover och äter för lite. jag vet inte vad jag ska tro.

nu har jag precis förbättrat mina chanser till blodproppar, genom att äta budapestbakelse och princesstårta, då cams fyller 16 idag. gjattis bebe..jag towe och jim gick till ica och köpta tårtor, p åvägen slank vi förbi mcdonalds och köpte varsin toast resp mcbagel, för att vi var så hungriga, jag borde ha nöjt mig där, men jag ska självklart trycka i mig tårta och nu mår jag toppen..inte alls..mej vill ha vatten!


sjukling

gissa vem som ska till sjukan imorgon och kolla upp mina hjärtklappningar? och kolla järnvärdet? kan väl bli roligt ^^

kan ju berätta hela historian när jag ändå håller på. den är ganska kort så jag tror ni överlever. jag har de senaste dagarna haft "hjärtklappningar" allt slår mycket fortare än vanligt..vet inte om jag sagt det till någon av mina älskade vänner, men det har varit så iallafall, och jag berättade det för mamma imorse, och hon fick ta min puls och när hon kom hem från jobbet idag så hade hon pratat med sina kollegor och konstaterat att det är bra om jag kollar upp det. så det är morgondagens projekt tydligen. bara att hoppas att jag lider av nån ovanlig hjärtsjukdom som gör att jag får ligga på akuten och sedan intensiven alldeles för länge för att jag ska kunna lämna in religionen på torsdag. men men, jag ser fram emot blodprover och olika läskiga pulsmätarsaker. får se om jag överlever, jag har ju ingen sjukhusskräck överhuvudtaget, tycker snarare att det är lite roligt, har väl blivit härdad, då mamma jobbar som sjuksyster och jag har hängt på sjukhus hela min uppväxt.

dröm

oj oj oj.. helt sjuuuk dröm det här! here it comes:

jag sitter med min kusin simon och någon annan, kan ha varit min bror och tittar ut genom fönstret på vårt land i dalarna. vi tittar på när några kycklingar kläcks. sedan måste vi ta över dom över en sjö, men då har kycklingarna blivit gorillaungar, och flickorna kan inte simma, men det kan pojkarna (gorillorna alltså), så flickorna får man bära på ryggen när man simmar över sjön. när vi tillslut kommer närmare stranden, så har gorillorna förvandlats till så brie-ostbitar och vi får snurra ihop alla så det blir till en sån där stor brietårta. då hamnar vi på ica maxi och lägger brien i en kyldisk och jag får i uppdrag av en kille som jobbar där att ompaketera rökt makrill. så jag går in till lagret med en massa makrill, ger det till en tjej som helt plötsligt börjar paketera om köttfärs.
sedan minns jag inte så mycket mer ^^

det enda som jag skulle kunna koppla någonstans skulle vara ompaketeringen av köttfärsen, resten står nog min fina fantasi för...

Katt-hatten

Det går en tjej i vår skola med en pälsmössa, som ser ut som en död katt..
Jim: usch..där är hatttjejen
Ellen: *ATJO!* (låtsasnyser)
Johanna: Hattjo, Hattjo

Johanna skrattar såklart ihjäl sig åt sina skämt som vanligt.. ;)

bilder från lördag och fram till idag

         

Bild 1.
Ylva somnade på 1:ans buss på vägen hem..jag också, men jag vaknade stationen innan vi skulle av och lyckades ta en bild på henne. (lördag)

Bild 2.
Jag somnade på en bänk på Gärdet på vägen hem. Ylva fotade. (lördag)

Bild 3.
Innan jag klippte håret på Oliver, han var i panik ^^ (måndag)

Bild 4.
Som sagt, panik ^^ (måndag)

Bild 5.
Emil fick lida med mej idag ;) (onsdag)

Bild 6.
mes chéris (onsdag)

de senaste dagarna

söndag:
allt folk åkte som sagt hem och jag satt kvar och var så galet trött, pratade med alex och emil och bestämde att vi skulle se surf's up istället, mitt enda krav för att jag skulle se den istället för kikis expressbud var att emil eller alex skulle betala för den åt mig. emil hade fribiljetter, så han betalade för mig. mej massa klad. salongen var i stort sett tom, så vi bredde ut oss, jag la upp benen på alex och hängde över alla andra stolar, så jag satt ganska bra, jag tror han tröttnade på att ha mina ben över sig efter en stund dock ^^ men han är snäll han. åkte hem direkt efter, eftersom jag var helt slut.



den var faktiskt bra, jag hade inga förväntningar, så jag blev nöjd. efterssom jag inte hade någon som helst aning om vad den skulle handla om eller hur den skulle vara, så var det bra :P

helgen

ermn. jag ska väl berätta om helgen som har varit.. antar jag. (kan börja med att säga att ja inte sov nåt natten tors-fred, så ja var lagom pigg på fredagen)

fredag: sitter i skolan först, åker hem runt 4, dör här hemma, pratar i telefon i timtal igen.. sedan slänger ja i mig lite pizza och springer till tåget. i baggeby hoppar ylva på och vi åker till stureplan där vi står i regnet och väntar på 1:ans buss. den kommer och vi sover oss fram till essingetorget, där kim bor. vi fixar iordning en massa saker till vårt supernatural-maraton och sätter i gång första avsnittet. efter 5 minuter börjar bli prata istället och vi pratade mer än tittade ett tag. vi åt chokladbullar, pepparkakor och drack glögg.. alla började småsomna så vi bestämde oss för att spela isketch istället, vi ägde verkligen..vi gick upp till kims rum och bäddade i ordning bäddsoffan, pratade ännu mer, fixade iordning oss för att sova, och pratade ännu mer, samtalsämnen som genmanipulation, eller "gelmunipilation" som det till slut hette, kom upp och allt blev bara sjukt. vi somnade och vi vaknade och låg och pratade lite till, sedan sa hennes mamma till att hon gjort amerikanska pannkakor med chokladsås till frukost åt oss. träffade hennes farmor och farfar och sedan gick vi upp och tittade på några fler avsnitt av supernatural, blev dock avbruten av samtal och sms hela tiden ^^ sedan insåg jag att jag blev tvungen att springa hem, så jag och ylva sminkade oss..otroligt snyggt måste tilläggas..och sprang sedan mot bussen. vi åkte en stund, kommer till fridhemsplan, inser att 'nää, vi åker lite längre', kommer till hötorget, inte där heller, inte stureplan heller. ylva satt och sjöng på bussen och helt plötsligt vaknar jag och inser att ylva inte sjunger mer, då har jag sovit och ylva satt och sov och nästa station var gärdet, som är den sista stationen vi kan gå av på. så jag fotar henne fort som fan och sparkar sedan på henne så hon vaknar. vi ser att ropsten kommer om 2 minuter, vi springer, dvs haltar oss frammåt, och ner till tunnelbanan, missar den precis. nästa ska komma om 8 minuter, så vi lägger oss på en bänk och sover istället, 8 minuter går och ingen tunnelbana kommer, så står det 8 minuter igen och vi sover en stund till, tills nikki kommer och sparkar på ylva så hon vaknar och jag vaknar, hon kände tydligen igen ylvas mössa.
åker tunnelbana hem och pratar med folk i telefonen...igen... kommer hem och sätter mig vid datorn för att lösa kvällens problem, var ska filmkvällen vara..

det slutar med att alla puppy eyes riktas mot mig och alla, jesper, oliver och maria kommer hem till mig. vi hyr "behind the mask" som skulle vara en rysare, men som jaa, var en besvikelse. jesper och oliver vi tittar även på "pans labyrint" och börjar på "brokeback mountain" men då hade oliver surnat ihop och vi började bädda iordning madrasser. fick iordning 3 sängar på 4 pers, vilket gjorde natten helt sjuk, alla som låg på varandra och sparkades och ja vet inte hur många gånger oliver mulade mig med sitt hår. ouch, vax :S klockan 7 ungefär började alla lägga sig någorlunda till rätta och vi somnar nästan helt...väldigt obekvämt måste jag säga. med olivers fötter i ansiktet och klagomål om att jag lät som darth vader. vi vaknade allihopa och bildade högar igen, alla ligger ihoptrasslade med alla och ingen orkar göra någonting. vi kollar igenom allas mobiler och konstaterar ungefär klockan 1 att maria borde åka hemmåt, så alla börjar klä på sig, och jag kollar när tåget går. oliver får dåligt samvete för att dom lämnar allt stökigt hemma hos mig, så dom missar sitt tåg för att hjälpa mig att städa lite. jag går med dom ner till trappan vid tåget och svänger sedan av mot shell för att lämna tillbaka filmen som vi hyrde.
sen har jag dött i sängen och pratat med my sistah. hon mår ungefär lika bra som jag. pigg som en lemur typ.

nu lyssnar jag sönder maggie igen. fasen. nu ska jag iallafall duscha och sedan börja bege mig mot stan för att träffa alex och se kikis expressbud (Majo no takkyûbin).

 

japp.

japp. nu har det blivit sjuuuuukt.
craaaaaazy! allt är gaaalet :S det kommer inte sluta bra på något sätt! ingen bra grej!
fan asså, dagen har varit galen!

johanna är ett levande skämt

min älskade vän johanna är ordvitsarnas herre.. den senaste tiden har vi fått leva med dom lägsta och fånigaste skämten.. bland annat

"I'm watchclean (klockren)"

"Den kvinnliga tomten säger nog 'hoe hoe' "

Den som johanna tkr är roligast, som vi har hört 5ggr å den är aldrig rolig.

- Vad gör du?
* Ätej mojot!
- Men det låter ju inget!
* Jutten!


"I'm drived"

"Seriosly" [om sirius]
-
"It's the stairway to heaven!" [om ett hål i taket med en stege upptryckt, som vi såg i cafeterian]

Mina vänner, fyll i, mitt minne är bra, men kort!

image9


träna? jag?

idag har jag iallafall varit på gymmet. skillat som fan! jag sprang/gick på rullbandet i 25 minuter, sedan gick jag av och följde towe när hon körde maskiner. jag tror inte på maskinerna. jag provade däremot en maskin, den sista som towe körde, och upptäckte en skada i armbågen, så nu kan jag knappt göra någonting ansträngande med min söta arm.

image8

Ed Rec Vol. 2 (Ed Banger Records) (Album)

oj oj oj.. bra musik, saknat justice och uffie senaste tiden.. bra att ja hittade henne på min dator :D

svenssonfamiljen?

Towe: Ni är ju typ värsta svenssonfamiljen!
Ellen: Vaddå? Vi är 3 barn, vi bor i en lägenhet, vi har inte hund, vi har inte volvo, ingen husvagn...
Towe: Men dina föräldrar är ju inte skiljda iallafall.

lidingöskämten börjar...

jag har nu skapat kategorin "dagens lidingö-skämt". där kommer jag förhoppningsvis dagligen lägga upp ett skämt som dragits om min älskade ö. börjar med dessa:


a getaway weekend for computers... now available on lidingö!

johannas kommentar på att jag försöker få min dator att må lite bättre, jämförde med att gå på spa.


lidingömiljonären är far till alla barnen.

jim eller ja som sa


cams <3

camilla *lite småargt*: och sen har säkert pelle och fabian fastnat i hissen, så pia inte kan komma ner, men sen kommer hon inte orka vänta på hissen så hon går ner!
ellen *skeptiskt*: pelle och fabian?
camilla *fortfarande lite irriterat*: ja..okej.. jag kom på dom nu!

.

nej. jag är inte jättelycklig just nu. det är inte så här jag vill ha det!

oh maggie, what have you done?

försovit mig idag också. späääääännande. kom lite sent till skolan, åkte tillsammans med amandas mamma hemifrån vår station till ropsten, då jag skulle längst fram å honm längst bak. sedan har dagen flytit på ganska bra, ny engelskalärare, vilket resulterade i "eget arbete, jobba på" så simon installerade age of empires på min dator. sedan spelade jag, elle och camilla in vår franskafilm och towe filmade, hann inte träna som vi planerade att göra.

en stor sak som har hänt idag, är att jag har klippt mig. kort(are). hon tkte att det var roligt att jag redan ville klippa mig igen (klippte mig för en och en halv vecka sedan). hon blev förvånad över att jag ville klippa så mycket och tyckte att jag var modig. jag slapp betala och fick istället ett schampo för lockigt hår i julklapp av henne. jag tror nästan att hon tycker om mig. nu på bilden ser det väldigt rakt ut, men det kommer locka till sig senare när håret vant sig vid att inte va lika långt och tungt. och då kommer det att bli ännu kortare. hon tog säkert en decimeter på längden, mej glad. och man får en så söt liten toft när man sätter upp det. ännu gladare, det har jag alltid velat ha.

image7
jag hatar mitt ansikte på alla bilder som jag ska visa mitt hår, så jag tog bort det..


Lets have bizarre celebrations

japp, nu ska vi fira att jag vaknade tjugo minuter innan jag började jobbet imorse. och det tar ca trettio minuter att gå till mitt jobb. hurra! hurra! hurra! hurrra! men min underbara mot skjutsade mig. ja sprang in till henne, av nån anledning hade hon precis öppnat dörren och tittat ut när jag kom rusande. hon beordrade mig att klä på mig och bli klar, så jag sminkade mig och sket i frukosten, jag äter så mycket på jobbet ändå.
annars är det bra. jag fick stå i kassan hela dagen. mycket roligt, mallan hjälpte mig med alla knappar och tillslut flöt det på riktigt bra. jag åt lax med en potatistopp (typ potatismos som man blandar med parmesan tror jag och kör in i ugnen) och nån örtsås, jag vet inte riktigt, ja tog kajsas mat. amanda och ylva kom och hälsade på dom sötnosarna. ylva fick sin födelsedagspresent, en hello kitty-t-shirt från h&m's barnavdelning. den som jag varit sugen på aslänge och sedan ett par glittriga skor. glitter ftw.
dom fikade, jag jobbade, vi stängde, dom väntade på mig, så vi gick hem tillsammans. mkt söta flickor!
sedan kom jag hem och har ätit middag. mamma och pappa åt hemgjord lammkorv, usch, jag smakade, men de va inte tillräckligt kul för att jag skulle äta det. så jag åt falukorvsmackor. knäckebröd, smör, rå falukorv och apotekets grova senap.. finns det nåt bättre?
mm, jag och jesper ska köpa en hund också tydligen. en liten söt valp, och döpa den till aaron, det var mitt krav.



oh oh oh! jag ska klippa mig imorgon. kort. mej glad, mej mycket glad.


image4
mitt jobb..fast lite varmare..


RSS 2.0