Am I Hiding Again?

Varför vinner alltid svinen? Det ständiga temat good vs evil i filmer motbevisar detta påstående, men verklighet är inte samma sak på film. Varför är det de goda människorna, som tror gott om andra och alltid finns där som blir brända och sårade? Vad tjänar man mest på själv, svin eller goodguy? För att själv inte bli sårad, känns svin mest lockande, men jag tror att goodguy är vad som lönar sig i det långa loppet. Jag kommer därför fortsätta att leva efter att tro det bästa om folk, förlåta, men inte glömma och försöka lära känna nytt folk. Försöka hitta en bra balans mellan att ta hand om mina medmänniskor, samt att må bra själv.

Jet - Shiny Magazine

I think I'm gonna stay home

Ellen: Mamma, vill inte du gå på bio med mig ikväll?
Mamma: *Snabbt som satan* Nej!
Ellen: Men varför inte? Lidingö Grand?
Mamma: Men jag ska till skövde på fredag, jag måste duscha och så!


Jag tror helt enkelt att hon inte vill ;)


John Mayer - Home Life

Old couple walks by, as ugly as sin, but he’s got her and she’s got him

Gårdagens fritid spenderades med min flickvän inne i stan, där vi (jag) shoppade skor och sedan fika och prat och diskussioner. Vi diskuterade kärlek och förhållanden och kom fram till att det kanske är omöjligt. Eller fullkomligt möjligt. Vem vet egentligen? Vad är det som krävs, 3 miljarder killar, 3 miljarder tjejer, 6 miljarder människor på denna jord, någon borde väl passa med någon annan?


Queens Of The Stoneage - Never Say Never

I'm still standing here

Armbandet som jag har haft längre än jag kännt många av mina vänner har nu åkt av.
Det är en skrämmande tanke faktiskt. Så länge många av mina vänner har kännt mig, har bandet suttit på min arm, men nu är det borta. Nu sitter det på väggen istället. Usch. Ångest!



Nina Kinert - Heartbreaktown

Photosynthesis is my favorite chemical reaction

Första dagen på jobbet avklarad och med tanke på att vi har en fantastisk "handledare" som tycker att vi jobbar för hårt, "ta en paus tjejer! sätt er ner så fixar jag det här" så blir det ganska lugnt. Amanda och jag har fått elbilen till vårt förfogande, så vi driver omkring och lallar med den istället för att jobba. Att han sedan säger att vi inte behöver jobba i soprummen iår, gör inte det hela sämre. Kan bli 3 ganska bra veckor.


The Hot Toddies - Photosynthesis

Walk me down your broken line

Wow. Aaron sjunger. Det är ett stort steg för mig som mamma att se detta framsteg. Underbart. Man blir alldeles till sig av lycka.


Joshua Radin - Closer

Will I be a young dad

Hemma från landet och direkt hem till Jesper. Kvällen fortsätter med sushi och "grabbgänget". Blev Skinnarviksberget, kajen nere vid gamla stan och sedan skylten vid slussen. Kom hem halv 4 och vill nu sova extremt mycket.

Because we are your friends, you'll never be alone again

Kvällen spenderades i sann högstadieanda. 5,3:or Norrlands guld, en jävla massa cigg, musik från mobilen, lek med tändare, i en öde park. Ölburksgolf och prat med fjortisar. Blev en minst sagt underhållande kväll.

She fucking hates me

Det här är typ jag och Linda som 10-åringar. Lindas nya blåa mp3.
Puddle Of Mud på min gräsmatta på landet. Det är minnen!


How much do I really have to pay?

Ännu en dag i kökskaosets anda. När som helst kommer män från Solna och ska fixa mina rör, fram tills dess är jag ännu en gång handlingsförlamad, jag kan inte diska och inte laga mat. Så jag får bara hoppas att dom kommer snart.

Igår kväll blev det europa-monopol med "grabbarna", kom inte helt sist men näst sist. Jag insåg under detta spel att jag är extremt lättmanipulerad. Hörde röster från höger och vänster som säger vad jag ska göra, och jag panikerar och gör inget av det, men som sagt, jag är glad över att jag inte kom helt sist iallafall. Det var trevligt att träffa dom för omväxlingens skull.


Why do you lie?

Jag är inte feg, jag är bara livrädd.


I sneak around from behind

Fantastiskt. Har inte kunnat äta eller laga någonting än idag. På grund av att allt vatten är kaos här hemma! Diskhon är det stopp i, diskmaskinen jävlas genom att spruta ut vatten över hela golvet. Har nu ringt Brian så han kommer och ska kolla på rören. Får se hur det går. Ett helvete är det iaf, jag är hungrig som aldrig förr. Magen skriker!

x Brian ser att han behöver en större maskin för att klara detta jobbet. Går och hämtar maskin+vän.

x Maskin+vän+Brian kommer till mig och inser att "nej, vi får ringa professionella rens-människor".

x Imorgon 12-13 kommer ett gäng från Solna och fixar förshoppningsvis mina rör. Jobbigt att vara singelboende.

Vad händer när mörkret vinner över ljuset?

Dagens planer är matlagning, dusch, städning, tv/film/serie-tittning, umgås med Towe. På't ungefär :)
Tjatet om när jag flyr ut till landet fortsätter, och jag vet inte hur det ska sluta, jag orkar inte åka ut dit! Seglingen blev inte av, vilket är extremt synd, för jag saknar verkligen att segla med den familjen och jag saknar henne, vännen som följt mig i över 13 år.

Nu: Ädelostfyllda pannbiffar med färskpotatissallad!

Being sweet just doesn't sell

Mycket har hänt och mycket kommer antagligen inte att fortsätta hända. Eller vad vet jag. Mycket har hänt och jag har ingen aning om framtiden, kanske är en bättre inledning?

När jag kommer hem för första gången på över ett och ett halv dygn ser jag att hela köksgolvet är dränkt av vatten och jag ringer min familj på landet i ren panik. Jag har inte haft diskmaskinen igång eller någonting, så vattenledningarna har bara levt sitt eget liv.
Lillebror ringer:
-Hur går vattenskadan?
 -Bra?!
-Kommer du imorgon?
-Nej
-Tisdag?
-Jag vet inte
-CYKLA!
-MEN JAG VET INTE!
-Hejdå!
*klick*

Sisters not by blood, but by soul

Unga fröken är hemma igen, sen igår vid lunchtid (normala människors lunch-tid, dvs runt 1).
2 dagar (tisdag kväll, hela onsdagen, torsdag morgon) på landet var alldeles lagom för mig. Jag blir rastlös där ute. Det finns absolut ingenting att göra, så jag solade, läste och lyssnade på musik hela dagen. Visst, inte helt fel det heller, men  i längden är det hemskt! Enda uppbrottet i detta mönster var när klockan blev 16.25 och farfar skulle titta på That 17's Show. Gubben följer serien, vilket är fantastisk, man sitter bredvid honom i soffan och hör hur han fnissar för sig själv åt alla skämten.

Towe är du nöjd nu?

Please don't cry, you know I'm leaving here tonight

Nu drar fröken till landet i några dagar (kommer hem torsdag om jag känner för det, vem vet, jag kanske trivs och stannar resten av sommaren). Jag vet däremot inte hur jag ska klara mig utan mina sex and the city-avsnitt som jag avverkar ett efter ett. Är ett beroende, så vi får väl kanske se "landet-vistelsen" som rehab. Ska bli riktigt skönt att få äta riktigt lagad mat, mat som innehåller hela kostcirkeln, inte bara potatis.


But I think I’m turning into a monster dear



Auschwitz-Birkenau

'Cause you're the only person in my will

x Jag har sett Sex and The City-filmen nu och ja, jag hatar den, på samma sätt som jag hatar killar, kläder och chips.

x Min systers pojkvän hade releasefest igår och det var trevligt. Sugar Bar, med söta människor. Eventuell efterfest i Nacka med V blev inte av, då jag och Towe kände att vi aldrig skulle komma hem igen om vi tog en taxi till Nacka klockan 1.

x Jag bor ensam igen. Min flickvän och sambo har nu lämnat mig i mitt eget våld. Får se hur det kommer gå att sova ensam och underhålla mig själv.

A week of rolling eyes, and cheap shots from the trite

Jag lämnar ett busstrejkande Stockholm, får information att strejken är "avblåst ett tag", lagom till jag kommer hem börjar den igen. Kan ju säga att jag först och främst är arg för att strejken även omfattar gröna linjen 18 (förra iaf, nu är det bättre), det är ju bara helt sjukt! Sedan kan jag säga att jag är arg för att den här strejken får 100x mer uppmärksamhet än vad sjuksköterskestrejken fick/får. Vilket beror på att folk inte berörs av sjukvårdsstrejken förrän man själv behöver det, och även då kan man inte stänga ner all sjukvård. Folk får inte konsekvenserna av sjukvårdsstrejken uppsmackade i ansiktet på samma sätt.


Blame it on the boogie

Dagens utflykt blev Auschwitz-Birkenau. Mycket tid for tankar bade pa vagen dit och hem. Vagen dit var det folket hemma, framst pa grund av ett sms, som gjorde att jag tankte pa alla kanslor som jag har just nu. Och pa vagen hem kunde man ju inte, INTE tanka pa vad man sett under dagen. Givande dag helt enkelt, men nu ar jag redo att aka hem.

You have a good way of life

Sitter i Polen och har det bra. Forsta dagen och har redan shoppat 2 klanningar, galna flicka. Atit bigos saklart och har det allmant bra. Nu har jag redan trottnat pa att skriva.

"solen skiner och jag har det bra."

Would you make my day and just let youself away

Karin - Jag går och vilar en stund
Ellen - Okej
Karin - Men jag vet inte varför jag berättar det, för jag antar att ni kommer väcka mig innan ni åker, för jag vill inte bli lämnad ensam.. som du vet i "ensam hemma", jag menar när dom åker till Paris utan honom och så...

I’ve found myself a good horse

Intressant dag.

Idag har jag först och främst träffat Alex för första gången på alldeles för länge. Inser varje gång jag träffar honom att jag saknar honom, någon att låtsasbråka med, någon som känner mig utan och innan. Han vet hur jag fungerar och hur jag tänker.

Träffade även Johanna, vilket var behövligt. Skulle ha träffat Maria, men dumbommen gjorde illa handleden!

Sedan drog jag till stallet med Towe och Josefine för att rida Loni. Det gick kalasbra ända tills Towe blir arg på hästen och kastar en sten på henne för att hon ska öka tempot och hästen drar iväg och slänger av mig. Så nu har jag (2:a gången jag rider själv i hela mitt liv) blivit avslängd. Rumpan och armen är öm.

The stars can’t feel a lovers touch

...Och det kan fan inte min tå heller. Min högra stortå har varit domnad i över 2 veckor nu. Ingen känsel alls. Jag börjar panikera lätt.

RSS 2.0