Gone baby gone

Mm, idag har jag köpt galna glittriga strumpbyxor och söta skor. Någon som är förvånad över att jag köpt ännu ett par skor som kommer stå, för att jag bara använder mina vans? Hmm... är uppe i alldeles för många skor nu. Sedan blev det lite te och prat hos Amanda, fick även se när hon gjorde nåt läskigt med sin ställning som hon opererat och bla bla bla. Min älskade vän mår iallafall bra nu, jag har haft det lite jobbigt samtidigt för att hon inte kunnat prata och därmed inte...äsch det är inget intressant för nån annan än mig ändå.

Sedan blev det guitarr hero och bus hemma hos Jesper, tills jag fick mitt bisarra pizzabehov. Så vi sprang omkring 12 på natten och letade efter en nattöppen pizzeria på söder. Finns tydligen inte. Så det blev mcdonalds och min första cheeseburgare på säkert 1,5 vecka. Sedan hemfärd.

Dagens sötaste kommentar som Jesper fick av en man vid medis: "Va snygg tjej du har!" och pekar på mig :D Då blev jag glad. Annars var det fint med killen som frågade mig och Jesper om vi hade cannabis :P

All they ever wanted

Nu har jag glömt att äta idag igen! Sitter och äter frukost nu, och klockan är halv 1 på natten. Bra Ellen, BRA! Fast pasta med pesto och avocado med keso, ingen dålig mat vill jag lova. Så nu har jag ont i magen, det var mer än vad jag ätit på typ 3 dagar. Nu ska jag dricka te och sen kolla på kvällens avsnitt av Grey's Anatomy, som jag missade, för att JAG KÖPTE JOHNOSSI's NYA!

image72

We will have a boy called Tom and a girl called Susan, born in Japan

Idag har jag spelat snörugby, eller rugby i snö iallafall. Det var galet roligt måste jag säga, och jag har ont överallt, men jag som älskar att klaga har väl inget att klaga på, för nu får jag klaga hos mami (nån som fattade det?). Kan säga att så fort mina knän eller händer är under hjärthöjd så trycker det som fan och blåmärken börjar bildas, men men, sitter man med benen upplagda högt så är det överkomligt. Stå upp går däremot inte ^^
Men det var väldigt kul iaf, det nekar jag inte ^^ Och garanterat värt det :P
Kom på när jag kom hem sen att jag inte ätit något sen middagen dagen innan, alltså sedan klockan 19 igår. Så det blev våfflor när jag kom hem vid 19, så ingen mat på ett dygn. Men det överlever man tydligen ^^ Även när man rör på sig mer än vanligt.  

Orkar inte skriva mer nu faktiskt, för trött...


Our dreams, and they are made out of real things

Hade en fantastisk dröm om Frolle inatt. Det var jättegulligt ^^ Jag har aldrig sett grabben le förrut, någonsin, men han log faktiskt i min dröm. Sedan att allting ändrades från varm choklad i spöregn till att åka moppe på italienska landsvägar, det var bara en galet ändring i drömmen. Men fint var det kan jag säga.

I wish I was a little bit taller, I wish I was a baller..

Dagens mest fantastiska händelse. Jag står i korridoren hemma och ska slänga ett linne in i badrummet för att det ska tvättas. Jag står 10 meter ifrån tvättmaskinen och tänkte bara sula in den på golvet i badrummet, men så kastar jag RAKT in i tvättmaskinen som står öppen..luckan stänger sig och maskinen går igång...eller inte, men jag träffade iallafall rakt in i maskinen! Det slår ni inte va?!

And I'll follow you tonight

Igår var det cirkus för hela slanten! Det är min grej, jag gillar cirkus...och boxning. Men mest boxning kanske, som träning, cirkus mest som underhållning. Jag lärde mig att jonglera med ringar och kunde sen tidigare jonglera med 3 bollar. Sedan lärde jag mig det där tallrikstricket, när man snurrar upp en tallrik på en pinne och balanserar. Det var faktiskt roligt.

image71

I need love love

God Morgon. Jag har för mycket tid, vilket jag och pappa har konstaterat alltid slutar med att man får väldigt bråttom. Så snart ska jag väl börja packa ihop mitt pick och pack. De senaste dagarna har jag varit i skolan och sedan på eftermiddagarna spenderat med Amanda så mycket som möjligt. I tisdags på sjukhuset och igår var vi hemma hos henne, för då hade hon fått åka hem. Idag blir det mer Amanda förhoppningsvis, jag tror att det är viktigt att vi är där, jag inbillar mig själv det iallafall, så att hon har någon förutom sin familj att vara med. Oh min baby!

Nu blir det obligatorisk lunch i skolan och sedan idrott, CIRKUS!

I get a good seat , with a window, my feet

Idag kom Metro fram till mig och Jesper när vi stod och pratade på Gullmarsplans tunnelbanestation och frågade oss vilken tunnelbanestation som var våran favorit. Djup som jag är svarade jag "Gamla stan, för det är den enda stationen på min skolväg där jag kan se vädret, där jag ser ut". Jesper var mindre fånig och svarade "Gullmarsplan, för det är alltid mycket lic och rörelse och folk som springer fram och tillbaka".  Jag kan inte riktigt svara på vems svar som var bäst, mitt var djupt och fånigt och hans var tråkigt :P Förlåt Jesper.
Sedan blev det foto på mig och sedan på Jesper. Blir spännande att se när det kommer ut i morgontidningen senare.

image70

Hör jag en ensam fågel, sjunga om det grymma landet utanför

Jag vet iaf vad jag kommer sjunga på måndag morgon för min mamma i ett alldeles för högt tonläge.
Jag och min syster har en tendens att sjunga bra barnsånger eller allmänt jobbiga låtar, och mamma blir alltid lika irriterande. Den här kommer hon inte kunna motstå däremot.




There's no one like her...

Världens bästa tror jag nästan. Mkt fint är det iaf. Har sett Gilmore Girlsavsnittet typ 400ggr :D



I want to dance with Emily

Några låtar som jag fastnat för just nu.. Karin visade låten med Annie för mig, och nu har jag fastnat mest för att jag inte vill.. Men fast är den..


Ingen vill veta var du köpt din tröja

...Men min är köpt i hultsfred och på tvättrådet står det såhär!

image69

"Give it to´your mother she knows how to do it"

Soon you'll be a nervous wreck

Dagens skratt från Ylvas sida...
*det ringer*
Ellen *kaxigt*: ...och ni tror att jag alltid kommer svara, fan asså! Vilken familj jag bor i!

Ellen svarar:...........eeeeeeehhhhh...eeeeeellen?!
Ylva: Vafaan var det där nu då?
Ellen: Men det enda jag kom på att jag ville svara med var "Hola Kinshasa" så jag glömde vad jag hette!!!

Efter det låg Ylva i en hög på golvet och vred sig av skratt, som tur var, var det min mor som ringde, så det spelade ingen roll att jag inte lyckades svara...:)


Wait til' the perfect time, and you will wait too long he will be gone, he will be gone

Måste tipsa om denna underbara blogg

Passa på nu innan han tröttnar!

image68

I go back to black

Mm, 2 cheeseburgare, en mellanpommes blev det efter skolan med Young Mr Jesper.
Nu sitter jag ännu en gång och pluggar oerhört intensivt. Dvs leker i photoshop, blippar på bilddagboken, msn-ar etc. Ska däremot börja på religionsdelen av uppdraget nu, men jag får inte tag på Young Miss Johanna, så det blir klurigt. Vet inte hur jag ska lösa detta... Johanna, om du ser detta. Call me :)

image67

Just tell me what you've got to say to me

Oh helvete!
Jag satt och skrev på min etik-komplettering och sparar och stänger ner det.
Ska öppna det 2 minuter senare och inser till min stora fasa, att hela mitt arbete är borta!
Hjärtat börjar slå fortare och paniken är enorm.
...tills jag inser att jag har sparat det i ett annat namn och att hela arbetet finns kvar. Pheew! ^^


As long as I know I have love, I can make it

Hmm. Denna helgen har jag spenderat i stort sett med 2 personer, om man kan säga så. Kanske inte hela tiden, men lite varje dag. Erik och Jessie, Erik träffade jag i fredags, och Jessie har jag "känt" ett tag, men har blivit mer denna helg. Fredag var det ju Lidingö Rock...Lördag blev det film hemma hos Erik... idag har jag jobbat och bjöd dit dom, och dom kom :)

Har jobbat med Frida, Tessan (en stund), Ivan och Ann..Usch, nu orkar jag inte skriva mer...

I know you wanted to grow as a person inside, but all of your dreams collide.

Ja, Liberia är faktiskt intressant. Något som är ännu mer intressant är att det numera är ett hål undertill på min ena sko. Det läcker in vatten! Spännande eller hur!

Idag har jag annars chillat i skolan och labbat. Det var varit en oerhört givande dag. Usch, tänk så mycket jag kunde ha gjort, på all den tid jag haft. Så har jag lallat runt istället. Lurat Danne och Prillan lite, som båda fick panik, jag och Jesper drev med dom över msn, dom trodde inte att Jesper var med mig, så dom låtsades vara Jesper och "han" och jag pratade om Hur mysigt vi hade det förra helgen när vi....och vad vi ska göra i helgen. Mycket underhållande när vi sedan gick ner till cafeterian tillsammans och dom fattade att dom blivit lurade, och dom bad så mycket om ursäkt. Riktigt underhållande.
Sedan blev det labb med Rikard, om surt vatten typ..Kul...

Nu ska jag iväg och jobba på skärsätragården..Lidingö Rock. Välkomna, välkomna!

Nothing's going to stop me but divine intervention

Idag har det varit sånt där perfekt vårväder som det var förra våren, då jag promenerade nere vid vattnet varenda dag. Med Jason Mraz och Nerina Pallot i öronen, samt Porcupine Tree sprang jag omkring och fotade vädret. Den här våren har jag inte tid. Inte just nu iallafall.

image66

Kameran var såklart med överallt förra våren också...

Jag ska måla hela världen lilla mamma...

Sången som vi sjöng för min mamma på hennes fest.
...Och här är melodin.

På midsommarafton är det du som binder kransar,

Av gullris, klint, akleja och förgätmigej.

I ylleklänning du sen runt midsommarstången dansar,

Att somna tidigt sedan duger ej för dig,

Nej upp för berget skall du som det gällde livet,

För att se solen stiga över hembygd kär,

Sju sorters blommor under huvet sen, är givet,

Sen är det väntan på en höst med svamp och bär.


Och du går runt i ditt Pompeji bland ruiner,

För vår lägenhet är Kosovo i miniatyr,

Hos Tommy och Hjördis är rent och där finns viner,

Här finns utlopp för ilskan som inom dig gryr,

Hur du har hamnat i den nedersta av kretsar,

I Dantes helvete så tidigt, undrar vi?

Du som har ordning ut i dina fingerspetsar,

Håller oftast ordning, tur är väl det, på vår anarki.


Vid datorn sitter du på lur mest hela tiden,

och lägger ord i kors alltför att få poäng,

och fastän timmen mången gång försen är liden,

Så vill du ännu riktigt ej gå till din säng.

Det kallas Scrabble, ja det har vi ju fått veta,

det att ha tråkigt - men på ett roligt vis,

Ingen kan nog få dig att sluta alfapeta,

Skulle man försöka, ja då skulle det bli kris.


Likt gamle Noak som planterade på marken,

Har också du en känsla för det där med grönt,

Det skall erkännas att du ej får hjälp av varken,

din make, dina barn, det kanske ej känns lönt,

att bjuda sommarens primörer till de sina,

när det är din rygg som i slutändan blir krökt,

men ändå står du där och gräver hål till Kina,

och det du odlar är på alla sätt utsökt.


Var måndag tjatar du på oss som kvar är hemma,

Att spela in George Clooney och hans sjukhusgäng,

Själv flyr du fältet för att träna på din stämma,

Fast för oss så verkar det va mest fnitter och fläng

Själv har du sagt att varje måndag klockan åtta

Så blir du flicka som på nytt, och lever ut

Och tack vare träning är du ingen medelmåtta

Nej vackra toner kommer jämt ifrån din trut


Trots körsångsträning är du borta i musiken,

Allt som är bra det låter som Sir Elton John,

Och när vi säger vem det är blir du besviken,

Inte kan du hjälpa att du inte är en sån,

som håller koll på skivsläpp, spelningar och vilken,

artist som sjunger vilken låt i vilken grupp,

men med träning kan du kanske pricka rätt sen,

Vi tror på dig - ännu har vi ej gett upp!


När du på landet ger dig ut till dina ställen

Där svampen växer stor och gul och jättegrann

Ibland vi vänta får på dig till sena kvällen

För vi vill ha den stekt till maten vår minsann

Men du får inte villa bort dig uti skogen

För vi vill alltid ha dig hos oss nu och här

Vi älskar dig, och vi vill alltid va dig trogen

Dig skall vi älska livet ut, dig har vi kär!


I'm down shouting names at the flickerless screen, going fucking insane

Ja. Igår var det party. Mycket folk, mycket god mat, mycket god dricka, mycket bra underhållning. Min mammas fest blev lyckad med andra ord. Det var bara jag, Simon och Tomas som var minderåriga, vilket var lite underhållande måste jag säga. Vet inte varför, men jag är lättroad, så var nöjda med det svaret.
Kommer lägga upp lite bilder senare, orkar inte just nu.
Kommer även skriva om bilderna då, så slipper jag skriva mer nu. Är alldeles för seg för det. Trött som en laktosintolerant gnu är jag. Nu ska jag bara försöka få tag på Jesper, och sedan antagligen bege mig till det vackra söder för att plugga. Kul? Hmm.

Each night I'd ask for you to watch me as I sleep, I was so afraid of the night

Grattis mamma 50 år!


RSS 2.0