It feels like I'm waiting for the rain

Det gjorde extremt ont i mitt bibliotekariedotters hjärta när en tjej på tunnelbanam tar upp en bok, en roman, läser ett stycke, tar sedan upp en kulspetspenna och stryker under en mening med den i boken. AJ!


Mjau.

Mjau.

It's like a revelation, we live on fascination

Kvällen igår var fantastisk. Jag blev kär i både den ena efter den andra, men fastnade nog främst för Sebastian i Karma Tree ;) Kvällen spenderades med Live E-gänget på Elverket, fick den ena pussen efter den andra och eftersom jag hade den fina lappen "Jag är kär!" på min rygg fick jag många fina kommentarer och kramar från folk. Fin kväll!

Alphabeat - Fascination

Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu

Fyra vänner. Fyra olika tjejer med fyra olika problem. Fyra olösliga problem som fyra vänner försöker hjälpa varandra med att lösa. Ingen har någon direkt erfarenhet av de andras problem, men genom att stötta varandra så tror jag att det kommer gå ganska bra. Alla har olika projekt som alla går åt helvete på olika sätt. Alla fyra har en svacka just nu, med diverse brister i lyckan, men vi ska klara det också. Jag är glad att jag har er här som kan värma mig i natten.

Lars Winnerbäck (feat Miss Li) - Om Du Lämnade Mig Nu

High Life

Jag älskar denna man! Han är helt fantastiskt!

Daft Punk - High Life



I am a lone wolf, a beauty and a beast, both hunter and hunted

Mår mycket bättre dag idag än igår, skönt det, trots att jag egentligen inte mådde dåligt, så var det lite saker jag behövde göra ^^ Idag fick jag med mig Johanna och shoppade lite efter skolan, blev två klänningar (en från h&m och en från bikbok, av alla ställen) och 5 par svarta strumpor (woho)!

Jag räknade precis alla klänningarna som hänger i min garderob, och kom fram till summan 45st. Men då är ju hälften min systers, men ändå! 45st, det är ju lite galet egentligen...


Ane Brun & Wendy McNeill - Such A Common Bird

Try, try, try to arrange me, but there's no romance in my blood

Idag har jag skrivit ett prov där betyget kommer bli ett garanterat IG. Jag har inte pluggat någonting alls, och det som är mest förvånande, skönt och skrämmande på samma gång är att.. Jag bryr mig inte. Jag bryr mig inte ett piss. Jag kunde verkligen inte bry mig mindre! IG i filosofi A, men jag bryr mig inte!

I'm never good enough, no matter what I say or do.


Final Fantasy (Owen Pallett) - Furniture

Then there was a silence you took to mean something; Mean, Run, Sing

Jag promenerade med Joanna Newsom idag. Det var ensamt.


Me, I’m like Can’t get you out of my head Annoying at times, but I make you want to dance

Idag har jag simmat. För det är sånt jag gör med Towe på måndagar och ibland på torsdagar, beroende på hur mycket tid vi har. Vi har även ett kompishjärta tillsammans, som vi delar på. Det kan du se på några inlägg ner om du nu är så intresserad. Jag har även ätit en cheeseburgare idag. Och redovisat mitt PM för Busken.

Nu dricker jag te och pratar med lite folk.

Muni avbokade igen, men vi får ta det nästa vecka, då han säger sig ha mer tid. Vi får se hur det går.. han är minsann en liten tråkmåns.

På onsdag blir det antagligen Condemed och Sushi med Jesper. Det blir mysigt.

ÅH! Idag tappade jag bort min Aaron, det var hemska 30 minuter av panik. Jag upptäcker att den är borta och springer sedan över hela skolan för att hitta den. Tillslut hittar jag den i lärarrummet, där en tjej hade lämnat in den. Det var illa, det var verkligen som för en mamma som tappat bort sin unge på IKEA. Det var ILLA!

Sen så är jag arg på Mosebacke...Dom släpper inte in mig och Towe på Tingseks spelning den 29 oktober, ens med föräldrar. Någon smart människa som har en bra idé för hur vi ska ta oss in?


Hello Saferide - I Wonder Who Is Like This One

Then I really miss what really did exist, when I held your throat so tight

Idag har jag jobbat hela långa dagen. Roligt har det varit. Ganska lugn dag på jobbet, så det var inte så farligt ^^ Är trots det lugna tempot sjukt trött i kroppen nu. Så nu planerar jag att kolla på Avsnitt 4 av Heroes och sen sova.

Okkervil River - For Real

I don't know what I have done, I'm turning myself to a demon

Min eftermiddag har spenderats framför datorn tillsammans med Amanda och en hel del Mariannekulor, vi har tagit reda på lite hotell i London och tagit reda på vad vi egentligen vill få ut av våra liv. Just nu verkar det som att vi kommer bo i Earl's Court och besöka Camden, Primark, Wagamama, ev London Eye (beroende på väder). Jag har pratat med Emelie i telefon i en halvtimme också. Det var fint. Så nu kommer vi kanske fixa den här resan! Fantastiskt!

http://www.starstore.com/acatalog/london-undergrouind-map.jpg

Fleet Foxes - Tiger Mountain Peasant Song

‘Cause you are the light by which I travel into this and that

GRATTIS ÄLSKADE TOWE!
- Du är den bästa vännen man kan ha.




Jens Lekman - You Are The Light

Pray that what you lack does not distract.

Oh herregud. Förvirrad flicka är det som nu sitter framför datorn, tur att jag gjorde testet tidigare idag och inte nu, för jag hade inte klarat en enda fråga! Jag är däremot väldigt fnissig, och har varit hela dagen, väldigt busig dag. Häftat saker har jag gjort, Niklas och Johan (Towe också för den delen) måste ha trott att jag var/är en idiot, vilket jag också är :)

Jag är lite fascinerad över mitt matintag idag;
Frukost: Te, earl grey med mjölk
Lunch: McDonalds; Lilla menyn med juice och extra cheeseburgare
Middag: Äppelpaj med vaniljsås på gården, två ugnsbakade ostmackor

Att jag är så pigg som jag är, det är ett under ;)

Joanna Newsom - The Book of Right-On

Call her green and the winters cannot fade her

Slå mina 29 av 35 om du kan!

Dn's nutidsorientering

Joni Mitchell - Little Green

It is time to decide why trees are making fun of me

Man kan nu på mitt favoritbands hemsida läsa att de håller på att spela in nytt material. Känns väldigt bra, då den skivan de har släppt än så länge går på högvarv året runt. Behöver lite nytt. Jag och Ylva insåg att det är över ett år sedan vi såg dom live senast. Det gör lite ont i hjärtat att det var så länge sen. Dom måste spela i Stockholm snart, eventuell i London sisådär 5 eller 6 december ;)  Det vore underbart att se Oh No Ono med Ylva i London i vinter.

"IT'S PRETTY DIFFICULT TO EXPLAIN WHAT THE MUSIC IS LIKE IN WORDS SO YOU'LL JUST HAVE TO WAIT AND SEE, I WON'T BOTHER TRYING ANYWAYS, BUT IT WILL BE THE MOST AMAZING MUSIC WE'VE EVER DONE SO FAR."


Känns så himla bra att läsa det på deras hemsida. GAH! Lycka!



On No Ono - The Only Undead


You are the dancing queen, young and sweet, only seventeen

Jag har ungefär 3 glada nyheter. Kanske några fler, jag vet inte. Det visar sig.

1. Alla vinterskor och vinterjackor är återfunna, dvs mina älskade svarta ankelheels, mina vita fodrade saker, mina svarta vinterstövlar och mina bruna höststövlar (som jag trodde Ylva hade hemma hos sig, men ack så fel jag hade)
2. Mamma Mia är en fantastisk film, hur fånig tror ni inte jag kände mig när jag satt och log genom hela filmen?
3. Jag blev så otroligt lycklig när jag hörde min mormor sitta och skratta högt under delar av Mamma Mia, det värmde i hjärtat. (Jag var där med mormor, mamma och bror)

Sen kan jag tillägga att jag tycker mycket om vår historiabok vi har i Historia B. Att jag har suttit lördag kväll på tunnelbanan och läst, säger väl en del :) Den är bra!

Abba - Dancing Queen

Jag använder munnen min till att spotta på snutarna och pussa min mammas kind

Här har vi skorna från sidan också ^^ Som Towe tyckte att jag skulle visa.
Välfotade bilder också ;) Kan ju säga att jag stod på ett ben, lutad över resten av kroppen snett över, för att inte få med min vänstra fot, som för tillfället är beklädd i raggsockor, det var inte riktigt samma stil ;)



Bland Bovar å Banditer - Kristian Anttila

Look outside at the raincoats coming, say oh!

Dagen har börjat med att jag har gjort klart och skickat in mitt naturkunskapsarbete (redan innan frukosten). Nu ska jag bara fortsätta dagen i samma härliga anda, plugga arslet av mig. På agendan står svenskauppsats, historiaplugg inför provet på måndag och matteräknande, då jag ligger ca 2 veckor efter min planering i det ämnet. Vi får se hur det går. Min mormor ringde också och ville gå på bio ikväll, får se hur det går, med tanke på att den filmen hon vill se verkar slutsåld. Får prata med min mor om det.
Annars så är det ju kanelbullens dag, icke att förglömma! Jag har försökt få min far att baka bullar åt mig, men han verkade inte så pepp på det, konstigt nog...

Igår var det en trevlig middag hos Jim, klackarna tog konstigt nog inte livet av mig, jag överlevde ganska fint på vägen hem, hade den skrämmande känslan när jag tog av dom däremot, den där känslan av att sjunka igenom golvet.
Det blev tacos till middag med trevligt sällskap, sedan idol och fredag hela veckan. Blev en mysig middag med snack och skratt...som vanligt med mina älskade flickor. Ser fram emot nästa fredag!




Vampire Weekend - A-Punk

I've seen those english dramas too, they're cruel

Åh herregud, efter 20 minuter i mina gamla balskor, döööör mina fötter, men det är bara att uthärda!
För ikväll är det Jims födelsedag som ska firas, och finskorna ska på. Herregud, jag är inte byggd för högklackat ^^
Hur klarar sig folk med det? Ijengkligen?!


Hittade en bild på skorna från förra våren :)


Vampire Weekend - Oxford Comma

Orden löpte som krokar genom min kropp

Kristian Anttila ikväll :)

Mindre lycklig flicka kom inte in. Det var fullt...Först tradera emot mig, nu Kafé 44. Jag vill dö.

Kristian Anttila - Paris

I picked up a seashell to illustrate my homelessness

Jag älskar musik, älskar framförallt mindra band och okändare musik. Jag har en vän i skåne, som jag brukar byta musik med då och då. Det är t ex han som har gett mig Tingsek och Johnossi. Jag fick häromdagen länken till Pelle Carlberg, som jag redan är helt såld på. Extremt charmig röst och fina texter. Som han sa, Tingsek, Markus Alkberg, Jens Lekman och Pelle Carlberg i ett band, det hade varit det optimala bandet. Det hade blivit det perfekta soundet, som jag hade ryst och avlidit till.
"Ja man får orgasm med kläderna på asså" som han själv så fint skulle ha uttryckt det. Och jag är verkligen på hans idé. Det hade varit perfekt.
Vet inte riktigt hur pepp grabbarna är på det, men jag tror inte riktigt att dom skulle gå på det.





Jens Lekman - The Opposite Of Hallelujah

You get into a cab, and you chitchat with the driver

Flicka vara arg. Jag har i två dagar haft stenkoll på en väska som jag skulle köpa på tradera. Tiden gick ut 20.21, jag kollade senast på annonsen 20.05 och kom sedan på den 20.23, så den var såld, men inte till mig.

Pelle Carlberg - Because I'm worth it

RSS 2.0