I'll be better way back, way back when I said I never wanna see your face again

Jag kan säga att jag har repat mig bra sen igår, stora depressionsdagen igår, men idag är det bättre. Psykiskt iallafall. Näsan är täppt och rinner hela tiden, men det är sånt man får leva med, inte värre än att man har andningsbesvär.
Men som sagt, depresssionen försvann i stort sett idag, och jag mår nu mkt bättre, lite extra tunnelbana gjorde susen, fick ju även sova en stund extra. Vackert liv jag har ibland.


She was barely sixteen and too young to be drinking wine

Jobbat idag. Har fått Johan att vara rädd för mig, vilket är fantastiskt, det är inte skräckslaget, panikaktigt, utan snarare lite "fan, hon är den konstigaste människan jag träffat", vilket jag tror att Mallan också tkr, men det överlever jag med (båda alltså). David och jag har däremot börjat lalla omkring, han är lite mer på min nivå, vilket är fint. Han har fortfarande mycket att lära anser jag, får se hur mycket jag kan få honom att busa imorgon. Hoppas att jag kan få honom att vara med på något riktigt jävligt. Kommer aldrig att hända.
Oh ouch. Imorgon efter jobbet ska jagpå Mästaren & Margarita på stadsteatern, det blir vackert. Jag, mami och syster. Vackert som sagt. Får se hur pigg jag kommer att vara på teatern, efter jobbet.
Har iallafall fått kvällens socialiserande via telefon, så det kändes fint. Tack för den :)
Nu blir det att sova, börjar 8 imorgon, dvs jag måste gå hemifrån halv 8, med andra ord, jag måste gå upp 7.
Ja, nu är det okej att uttrycka er medkänsla och ert medlidande.

PUSS

I just had to let it go

Måste kanske dra en Towe och be om ursäkt för frånvarande bloggaktivitet. Men jag är ungefär 93% av min vakna tid ute i solen och ligger på olika gräsmattor, så jag har inte tid och lust att blogga. Och jag planerar inte att ändra mitt liv just nu heller, utan jag ska fortsätta spendera alla soltimmar jag kan in solen och sedan när det blir regn, ska jag mysa på caféer med varm choklad eller te.

Kan ju tillägga att jag är lite småglad just nu, för att jag har med mycket bråk och skrik (argt mummel, ni som känner mig vet) fått min fader att beställa Tingsek-biljetter till hans spelning på Debaser imorgon, så nu blir det av. 
Dum pappa man har ibland, men aja, nu ligger biljetterna på bordet iallafall.


image78

I'm just swimming in copper to smell and pretend like a robot!

Blev en ganska lugn och fin dag, med fika på söder med Towe, Kersti och Jim. Blev lite läsk och sedan drog vi vidare till Tanto där Nisse, Fanny, Rebecca, Tomas och Mudde satt, en till kille som jag inte minns namnet på också. Vi körde lite "jag har aldrig", och hur många är förvånade över att jag inte fick så höga poäng?! Äh, jag var inte värst, jag hade gjort en hel del jag också!

Tog sedan en timme att åka hem, vilket var lite skumt, från Zinken och hem, brukar det ta typ 35 minuter eller nåt, men 1h, det fungerar det också. Läste ut de två sista sidorna av "Volvo lastvagnar" och ännu en gång blev jag lite sorgsen över att boken tog slut. Nu ska den vidare till min älskade vän Maria som slukar allt jag ger henne och älskar allt lika mycket som jag. Så kan vi koppla saker till den sen ^^ Det är fint. Har hittat nån som delar min bokkärlek!

Sen... två timmar senare än när jag påbörjade inlägget publicerar jag och har säkert slutat mitt i en mening, men jag bryr mig faktiskt inte. För det var inget bra inlägg redan från början, så se bara förbi detta.

I'm just a fool waiting in the rain, waiting in the rain

Ja, det blev spontanitet inatt också, men inget jag orkar skriva om just nu. Men jag lär minnas det ett tag framöver iallafall, så dagen/natten var lyckad.

All the latest toughs, you've got to shrug them off or shut them off.

Blev en fantastiskt mysig dag med Amanda idag, mkt trevlig fika på konserthusets trappa och lite shopping. Kändes som en fin dag. Köpte två tjocktröjor, glittriga leggins och ett hårspännestjoho för 300:-, kändes värt.
Som fika blev det kladdkaka, färska jordgubbar och apfelstrudel. Otroligt trevligt.
Fin dag med min Amanda <3

Jag har för övrigt kommit fram till att jag har tröttnat på min otroligt enformiga vardag och har därför börjat med ett projekt. Jag ska varje dag försöka göra någonting nytt eller iallafall något som sticker ut från vardagen, någonting som gör att varje dag är värd att minnas. Jag är rädd för att alla mina dagar kommer smälta ihop som en grå smet annars, så nu går mitt liv ut på att göra roliga saker, som gör någon skillnad för hur jag ser på världen och livet. Jag vill inte längre gå upp, leva mitt liv i stillhet och sedan gå och lägga mig, nu ska det hända något!


image76

You don't have a clue, what it is like to be next to you.

Idag blev det bad nedanför Tanto med Nisse. Prillan och Jesper följde med mig och Prillan badade också. Jesper är däremot en badkruka och gör inte sådant. Fegis. Det var trevligt. Såkyligt, men skönt ändå, framförallt när man kom upp. Doppade mig 2 ggr, det var inte varmt nog för att simma runt en stund, utan det var snarare doppa sig, dröja tills skinnet frätes bort och då klev man upp och välkomnades av en varm kram från Nisse som också precis kommit upp, så värmande, nja, mysigt, ja. Bra dag. Sedan blev det upptining hemma hos Jepser med oboy till mig och Cappucino till Prillan.


image75

I got so old just wondering how I never got cold wearing nothing in the snow.

Idag har jag inte gjort någonting viktigt. Hade ph, sedan historia/samhällskunskap och efter lunch franska. Satt som vanligt och lallade med Jacob, han har börjat prata med mig, vilket är ett mkt otroligt fenomen. Efter franskan satte jag mig på golvet med Jonathan och pratade om livet typ. Det var också trevligt. Sedan blev det hemfärd. Såg Kelly på lidingöbanan, orkade inte hälsa. Hem och la in lite musik på datorn, så nu är jag rik på musik igen.

Har även pratat med Zoe, som läser till frisör, idag, och hon har sagt att hon kan lalla lite med mitt hår, så nästa vecka ska jag antagligen permanenta mitt hår, äntligen! Curlz ftw!


Nu ska jag nog sova snart, för ovanlighetens skull.

Leave me alone, with this mess you made for me

Hur många av er åkte till Arlanda ikväll då? Va? Va?

Nä juste! Jag har varit på barnkalas hela dagen, Niko och Anna fyller 17, så dom hade kalas i Tallkrogen, mkt mkt trevligt. Sushi, bullar, 4 olika tårtor etc. Nisse som känner Jesper sen tidigare var såklart där, och jag kom på att Jesper som på skoj bett mig komma och möta honom på Arlanda när han landade från Los Angeles. Jag älskar att göra som folk säger när dom driver, så jag drog med mig Nisse, bara för att det skulle vara ännu mer oväntat att han följde med, och tog flygbussen till Arlanda. Vi åkte från Tallkrogen typ 8, och tog flygbussen som gick 20.30. Vi pratade länge och väl på bussen, mkt trevligt, sen kom vi fram till Terminalen, vi hade ingen aning om var vi skulle, så vi flög av på Terminal 5 och hoppades på det bästa. Vi var framme ca 21.10 och satte oss ner utanför Ankommande Flyg och väntade, och väntade....och väntade. ca 22.00 kom Jesper med sin mor ut och såg helt galet förvånad ut. Då hade jag och Nisse byggt en skylt, där det stod lite fina saker, typ "välkommen hem molander" etc.
Blev flygbussen hem igen och vi lämnade Jesper vid pendeln för att sedan gå ner till tunnelbanan där vi skiljdes åt. Måste säga att det var en galet rolig kväll, kom hem ca 23.40, och nu ska jag sova!

There are no choices just me & all the voices!

Natten blev socialare än vad jag trodde...Jag gick tillochmed och la mig inatt, typ halv 3 tror jag. 03.14 fick jag ett sms, orkade inte titta, så får jag ett till sms 03.20, då bestämmer jag mig för att titta och ser att både Micke och Niko smsade mig typ samtidigt, båda frågade vad jag gjorde och Niko sa att jag aldrig skulle kunna vara en vegetarian. Det slutade med att Micke ringer mig och att jag fortsätter smsa med Niko, det blev 15 minuter av galet socialiserande, och Micke, som inte trodde på att jag bara blev glad av samtal mitt i natten fick se att jag verkligen blir det.

Nu kommer Amanda snart, så ska jag få leka frisör en stund.

I could go anywhere

Idag blev det lite trevliga aktiviteter med en massa vänner, på dagen var det först och främst Eva och Amanda, sen ett besök på Södra Latin, där man sprang in i massa människor. Hem med Amanda, Sandra kommer och vi drar upp till gården. Därefter kom det människor från alla håll och kanter; Micke, Niko, Nisse, Sara, Erik, Adam, Johanna, Jessie, Stina, Ylva, Eva, Amanda, Oscar och en jävla massa andra! Trevligt var det iallafall, och bra musik (för det mesta)!
Nu ska jag fortsätta kämpa för att få mitt miljökörkort hela natten, jag SKA bli klar med det.

I'm happy but I lost the juice

HON ÄR HEMMA! Min älskade älskade saknade vän är hemma igen! Eva, och hon planerar redan att åka tillbaka igen, vilket man, efter hennes historier nästan förstår. Men å, mysigaste Eva! Fasen :) Jag har saknat henne och nu är min älskade plutt hemma!

image74

I wanted you to sail away to places I never been before

Idag har jag varit på spelning på String, såg Merci och Mikael, med Sandra, Nathalie, Micke och Ylva. Det var fint. Jag var i början när Mikael spelade alldeles galet flummig, och Ylva som jag i vanliga fall skulle legat på golvet och gråtit av skratt med har inte fått äta på hela dagen för nån sjukhusgrej imorgon, så hon var jävligt depp. Sen lugnade det sig, men då blev Nathalie galen istället. Men det gick bra, Merci kom upp på scenen och jag och Micke (som satt 2 meter ifrån varandra) smsade frenetiskt över hur lyckliga vi var. Framförallt när Pegasus spelades.

Sen den kvällen, den första gång jag såg dig, Åhh min Ellen, min H&M-katalogtjej

...Bara för att texten är galet söt ^^

Idag har jag varit riktigt duktig, jag stack ut och joggade i 20 min. För att tänka lite och för att vädret var helt galet, så det stod mellan promenad och att springa, och springa vann, så det blev en tur runt Kappsta och Parksätra. Fint fint.

Sedan stack jag hem, duschade och somnade. Sov mellan typ 16 och 19, sen mådde jag så jävla illa så jag har inte pluggat ett piss.

Kan berätta om min underbara morgon annars, min morgon var ett SKÄMT!
Vaknade 8.30, en kvart efter att mitt tåg hade gått, jag vaknar och inser att jag hade en tandläkartid 8.50, som jag rent ut sagt sket i, Duschade, klädde på mig, åt frukost, sminkade mig, packade väskan på en kvart och kom bara 10 minuter sent till temalektionen. Det var ganska värdelöst att sitta i trappan i arenan, min röv fick så jävla mkt stryk! En föreläsning om att skriva på webben, fasen varför ska jag vara så jävla ambitiös för? Sedan franska som jag somnade på.

Lunchens mest underhållande tkr jag var när jag drack ur Fannys glas och hon stannar upp hela konversationen och säger "Det där var oväntat! Ellen, du som är så timid och blyg! Jag trodde inte du kunde göra sånt". Det visar hur väl hon känner mig. Tillochmed Jonathan vet att jag är ganska pratig egentligen, när jag vill...

Nu ska jag iallafall INTE plugga matte inför provet imorgon...


RSS 2.0