to a country far far away

jag har hittat en bostad! mitt projekt att flytta hem till alex på söder, verkar gå och helvete då han dumpade mig ikväll, då finns söta jesper som fångade mig och jag ska få flytta hem till honom. på söder. äntligen får jag flytta dit, jag planerar att flytta dit redan ikväll, han verkar pepp på det också. weeeei.

ska nog berätta lite mer om min dag kanske.

jag ställde väckarklockan på kvart över sex, snoozade till åtta. gick upp, duschade, klädde på mig och åt. tog tåget åtta och fyrtiofyra. kom till skolan, träffade elle och camilla, började arbeta med franskadialogen (trialogen?).
det gick jättebra och camilla och jag kom på ett nytt ordspråk "oh, nous avons et vous avez." det är mycket vackert och betyder mycket för oss. sedan åt jag och camilla lunch, eller snarare tar varsin bricka, varsin tallrik, ställer sig tittar på maten och säger till varandra "måste vi verkligen äta?", så vi åt mackor istället. johanna och jim kommer ner och tar mat sätter sig med oss, vi smakar, det smakade ju nästan okej, så vi tog en portion och delade på.
jag kommer fram till att ylva är sjuk och behöver sällskap, så jag köper nudelsoppa och häägen-daz mango passionsfrukt och åker hem till henne för att se heroes episode tio av säsong två som hon redan sett, men laddade ner och såg igen för att hon är snel.
vi åt glass och nudelsoppa och tittade på heroes, sedan satt vi i soffan, hon skulle börja duscha, så jag passade på att sova i hennes soffa. vaknade av carla bruni - quelqu'un m'a dit, det var bara ylvas nya fina mobil som ringde. jag vaknade och somnade om igen, hon stod ju i duschen å ja orkade inte skrika, så ringer hemtelefonen istället. då vaknade jag av att ylva springer ut ur badrummet och svarar.
vi tittar på vänner och sedan ska hon åka, så jag promenerar hem, sedan dess har jag handlat mat med mamma på vivo sabis. där fick mamma för sig att den 17-årige charkkillen var kär i mig, och frågade mig flera gånger om inte jag villa hämta fläskfärs istället för att packa påsarna. det ville jag inte. han var en brat.

usch, på vägen hem till ylva, på tunnelbanan, gamla stan, hoppade det på en lätt alkoholiserad man, med fickorna fyllda med stöldgods som han lassade ut på sätena runt omkring mig, jag fick en otrolig ångest och hans stackars hund hade det inte lätt. det var mycket jobbigt att se på, han hoppade dock av på t-centralen så det var skönt, annars hade jag säkert spytt eller börjat gråta.

usch, nu ska jag bojkotta livet ett tag och äta tacos till middag, sedan chips och dipp och till det, hata allt och alla. ni mina kära nära vänner vet framförallt vem som jag hatar just nu, älskhatar tror jag snarare, men inte jag vara glad på den iaf.

du har plats 48, beräknas ta 18 minuter.

hej telia. jag hatar er! allt jag vill göra är att säga upp mitt abonnemang och skaffa comviq med samma nummer, 18 minuter i kö är inte något som jag var sugen på. sitter fortfarande i kö. och när jag kommer fram kommer dom ändå inte kunna svara på mina frågor. helt värdelöst. allt telia är bra på att att göra mig ruinerad och skada min nacke. jag sitter med telefonen mot axeln och håller fast med huvudet. plågsamt!
...du har plats 20 i turordning... jasså? intressant, då dör jag så länge?! är det ok?

image3

tunnelbanan

..morgontrött..jag vet att nästa är karlaplan..."nästa hallunda" ekar ur högtalarna...jag ser en kvinna reagera med att skratta till och säger "jaa, det gick ju fort" och jag skrattar med henne... nästa är dock karlaplan, dvs jag hade inte somnat på tunnelbanan den morgonen. på vägen hem däremot...

ideologier?

nämen det är också intressant, politik är spännande och massmedias roll i samhället. det intresserar mig just nu otroligt mycket. det bästa jag vet! men tyvärr så kommer det vara slut efter mastodontprovet vi har imorgon, som jag har pluggat otroligt mycket till. ni anar inte hur mycket jag har pluggat. det är fascinerande.

var är mina block?

min dag började med att jag gick upp, tjugo i sju, duschade, sedan gjorde jag en typisk ellen och gick och la mig igen. sov säkert 20 minuter extra. sedan klädde jag på mig, jeans, galet grön t-shirt och en svart hood. kan smälla in underkläderna här också. brun bh från h&m, ljusblåa trosor från triumph, raggsockor från mammas garderob. jag gick upp, kokade te och kollade in i kylen. inget gott pålägg! så ser jag att mor min har en leverpastejmacka, kollar in i kylen igen.. den är slut! frågar mamma, med en lite blåst röst "är leeeverpasteeejen slut eller?". hon hade tagit det sista, men hon är så snäll så jag fick hennes macka, så gjorde hon en ostmacka till sig. jag sätter mig ner vid matbordet med dns kulturdel, läser lite, dricker te äter..inser att klockan är mycket och springer ner till tåget. hinner med det och åker till skolan. på röda linjen sitter jag mittemot en man i 40-årsåldern och han sitter men öppen mun hela tiden, det slutade med att jag stirrade på hans mun och tänkte "stäng, stäng, stäng, stäng" det irriterade mig så otroligt mycket. kommer till skolan och har ph med åsa halv 9, det går bra, får ljuga lite om min planering som vanligt. går på samhällskunskapen, det gick bra. sedan svenska gick också bra.
lunch, spaghetti med köttfärssås, åt många mackor iallafall.
satt och pratade lite med brudarna, sedan kom Danne och vi pratade med honom, Camilla och jag insåg att franskan snart skulle börja. så vi tog vårt pick och pack och drog oss upppåt mot plan 8. vi satte oss ner och den sega lektionen började. vi fick dock snart Gustav vid vårt bord och Camilla och jag blev som förälskade, vi har aldrig tänk på att han var rolig och trevlig på det sättet! han är en helt otrolig kille! så vi skrattade oss igenom lektionen och hade det väldigt roligt, förutom när TB satt med oss, då blev alla lite förskräckta, efterssom alla i hela franskan verkar vara rädda för henne, jag trodde att det bara var jag. efter franskan pratade vi lite med Gustav och sedan drog vi ner och jag pratade med Elle om att hon ville vara med i vår franskagrupp på redovisningen på måndag, och bestämde även att vi skulle fixa vår redovisning på fredag, workshopen på morgonen, jag har i vanliga fall inga lektioner på fredagar, men jag tror att det kan vara lite roligt att göra franskan med dom iallafall...klockan 9!
jag åkte sedan in till stan med Amanda, köpte block och present till Ylva. jag köpte block till mig och provade sedan ett par skor. vi gick därifrån glada,  går 10 minuter, innan jag stannar och säger "var är mina block?" så vi får springa runt överallt och kommer till kassan på dinsko och frågar efter en påse med block "en åhlenspåse?" frågar expediten och skrattar "ermn.. jaa" säger jag skamset och går därifrån skrattandes med mina block igen.
Amanda och jag köper en present till Ylva och köper sedan munkar och tar oss sedan hem igen.
trött i kroppen kokar jag nudlar, med champinjonsmak, varför har vi bara räkor och champinjon hemma för? och nu sitter jag här och tar de lugnt. det var typ min dag.

inte nog för att mina block försvann, så är min mp3 på dödsbädden.

hat

jag känner för tillfället ett stort hat mot livet. amanda ringer mig fem i halv åtta och säger att lidingöbanan bara går var tjugonde minut på morgonen. jag häller i mit teet, säger 'fitta' ett åtal gånger, tillräckligt många gånger för att min käre mor som sitter vid köksbordet med DN ska börja säga "nämen ellen!" jag sminkar mig samtidigt som jag pratar i telefon med amanda, vilket resulterar i ett halvt ansikte med smink och ett halv utan. jag drar på mig jackan, sjalen och springer ner mot tåget. det är mörkt som natten och jag halkar hela vägen ner för backen. nere på stationen ser jag inte en själ, på vägen som går längs spåret går det en man, och det första jag ser av honom, är ett grönt ansikte, dum som jag är inbillar jag mig att det är en alien och får en hjärtattack. jag ser senare att det bara var stopplyset som gjorde hans ansikte grönt och att han såg relativt normal ut trots allt. jag ser att folk står vid ersättningsbussen och jag promenerar dit bort, ser att vincent och erik står där, jag låtsas att jag inte ser dom och smyger förbi för att prata med några kvinnor som vet när tåget går igen. en kvinna säger att nästa går 44, men att ersättningsbussen kommer snart. jag och en annan kvinna beslutar att gå tillbaka till tåget, men så fort vi kommer till övergången, ser vi att bussen har kommit och vi springer dit, då har även oliver kommit dit och livet blir ännu mer pinsamt. jag hoppar på bussen och den åker iväg. den går däremot bara en station och jag får hoppa av i aga och vänta på tåget igen. på stationen ser jag min dubbelgångare och blir lika rädd som vanligt. jag hoppar på och mosas hela vägen till ropsten. kommer fram och resten av vägen går relativt smärtfritt.
nää. nu ska jag ng publicera innan dan kommer och slår mej med en linjal över fingrarna, jag borde kanske komma på vad och hur jag ska redovisa min engelskabok, först och främst, vilken bok ska jag redovisa?

I hate myself today.
I don't know what's happening to me.
I hate my face today.
I think I look so shitty.

underkläder

efterssom både jim och nyco har uttryckt sin önskan om att veta vilka underkläder jag har på mig, så tänkte jag berätta det för er. jag anser att strumpor är underkläder det också, så jag berättar även om mina strumpor. dom är svarta och höga, jag tycker egentligen inte om höga strumpor, men idag behövdes det, då jag trodde att jag skulle ha mina ankleboots på mig, och om inte dom, mina vinterskor, och i dom behöver man höga strumpor för att inte få skavsår runt vristerna. men så tog jag mina vans, och då behövdes inte höga strumpor. men då satt dom redan på fötterna så jag tänkte, äsch, jag ta väl dom ändå.
trosorna jag har på mig just nu, är ett par svarta spetshipsters från h&m, som jag fick utav josse och elsa. dom tog jag på mig, för att det var de första jag fick tag på när ja tog ut underkläder.  
bh'n som jag har på mig är hm's out perfect serie. det är inte den som jag köpte från början, då jag köpte en, och sen när jag var på hultsfred och det var den dagen vi hade hamnat i Ozzys moshpit, å när vi kom tillbaka till huser så var axelbandet trasigt, jag tror att det var mosh'ens fel. så jag gick tillbaka till h&m och bytte den, fick en ny, och det är den som jag har på mig.



Vänta bara tills imorgon, då kommer det en ny historia om vilka underkläder jag har på mig.

blogga

hjälp, nu ska jag tydligen börja blogga igen. jim har skaffat en blogg åt mig, så nu är det bara att kämpa på. kan bli spännande vill jag lova. jag har faktiskt på senaste tiden kommit på en massa saker jag vill skriva av mej med, men inte kunnat, då bilddagboken inte fyller samma funktion som en blogg.
jaja, tills jag kommit på ett bra ämne, tänker jag inte skriva så mycket tror jag. fast det kommer jag inte kunna hålla. jag kommer bli fast i träsket och ni kommer få veta allt om mej, allt ifrån mina skolarbeten till vilka underkläder jag har på mig.

RSS 2.0