The only boy who could ever reach me, was the son of a preacher man

Nu pågår det singstar-tävling i mitt vardagsrum på golvet på en liten tv (den från mitt rum) mellan min moster och min syster. Kan ju passa på at berätta att jag älskar min moster och att hon är här. Hon ska nu bo i mitt rum i några dagar. Ungefär 2-3 stycken och det är väldigt underbart. Oh :)

Imorgon är iallafall dagen med stort D, för min mamma iallafall. Min mamma fyller 50 år och ska ha värsta big bam bom-festen med 95 gäster och ett storband på 18 pers. Hon har slagit på stort min kära mamma. Vi åt middag hos mina grannar idag, som inte bara är mina grannar utan även mina extra morföräldrar eller föräldrar. Relationen till dom är jättebra och jag trivs lika bra hos dom som hemma hos mig själv.  Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med det här..men jag kan ju säga att dom är ett otroligt stöd för min mamma just nu, då hon är lite nervös. Anledningen till att vi känner dom är just för att för 10 år sedan fyllde min mamma 40 år och skulle då ha en fest, men hade ångest över vad hon skulle ha på sig. Då fick jag och min syster den brillianta idéen att gå till en av våra grannar som alltid varit så snyggt klädd och fråga om hon hade något att låna ut. Vi gjorde detta helt utan våra föräldrars vetskap, 6 (7) och 9 år gamla, och vår granne, Hjördis smälte direkt och sedan dess har vi varit som en enda stor familj vår familj och Tommy och Hjördis.

Iallafall GRATTIS MAMMA! 50 ÅR!


He calls me baby, says kiss me like you mean it

Fick världens finaste sms igår. Från min älskade vän Towe.

"Ellen :| du får gärna ha ihjäl mig långsamt och smärtfyllt nu och aldrig mera prata med mig men det hoppas jag inte. Min ena katt har fått tag i din sjal och lyckats göra en rispa i den. Det syns inte när man har den på sig men den finns där. Jag har den på mig så jag ska visa. Hur kan jag gottgöra dig? Vill helst inte ha ihjäl katten men det är möjligt.."

Visst är det så att man blir alldeles lycklig? Jag höll på att skratta högt när jag satt på lidingöbanan och fick det.


Hittade inga bilder på TOWE! KATASTROF!

Hittade en på cocostopparna som det slutade med att jag åt till frukost i Senegal :P Jag tröttnade på det vita brödet och marmeladen och köpte därför bakelser... Kan säga att det slutade med att vi slängde den semleliknande bakelsen, den såg för äcklig ut, vi köpte den bara för att det såg ut som en semla.

image54


With the mystery tramp, but now you realize he's not selling any alibis

Såg Alvin och Gänget igår med Maria, på vår romantiska dejt. Sedan en promenad genom kungsträdgården och lite "skridskoåkning" och sedan promenad förbi grand hotel och dramaten och sedan tillbaka till tunnelbanan. Det var fint. Helt värt. Filmen var för övrigt mycket söt.

Idag är mina planer mycket oklara, men det verkar som bio eller film med Jesper på dagen och sedan Maria och/eller Towe på kvällen. Jag har inte riktigt förstått när folk vill göra saker..Så det är bara att ringa, eller smsa, jag kommer svara på sms, även om jag sitter på bion (dålig samhällsmedborgare, jag vet).

Nu sprack tydligen planerna för bion, bara shoppa istället. Jag som ville på bio :/ Segt.


Hey! Mr. Tambourine Man, play a song for me


And if you wanna kill yourself remember that I LOVE YOU

Long time no blogging.
Men nu ska jag sätta mig och berätta lite om mitt liv.
Måste börja med att berätta om den fantastiska språkkrock som skedde på mitt jobb i lördags eller söndags.. Ivan, diskaren på mitt jobb sprang förbi kassan, så den dansk kvinna frågade honom på danska om gräddfil. Ivan som bara kan spanska fick det jättesvårt att förstå henne och hon förstod inte honom, så då fick jag hoppa in och låtsas förstå danska. Det gick iallafall lite bättre. Men det var så...krockigt (?!) liksom.

Annars har jag som sagt mest jobbat sen i fredags. Fredag kväll blev det barnvaktning som resulterade i lite pengar som idag omvandlades till skor. Ett par converseliknandei blått och grönt som jag ska ha till min Lily Allen-balklänning, så jag kan använda den, istället för att låta den bara hänga i min garderob (som Nyco förresten tyckte var cool :D ).

Har jobbat 9.75+9+8h dvs 26.75h nu i helgen, på Långängens Gård alltså. Multiplicera det med 65 eller 75, minns inte vad jag har in timlön och sedan får man min härliga lön som kommer i Mars. Det blir förhoppningsvis en Hultsfredsbiljett och kanske lite nya klänningar (om man lägger till studiebidraget).

Såg filmen Jumper igår med Alex. Den var bra, kom på efter halva filmen vilken karaktär skådespelaren till huvudpersonen spelat mer. Anakin i Star Wars. Både Alex och ajg fick en aha-upplevelse. Filmen var bra och sevärd. Blev den istället för Sweeney Todd, som vi planerat att se, då Sweeney Todd var "kraftigt repad" så vi ville inte se den. Då bråkade vi en stund om vad vi skulle se istället, och tillslut blev det Jumper. Trots mitt tjat att se I'm Not There.

Det var en liten söt uppdatering från mitt liv. Nu ska jag äta nåt och sedan sova tror jag. Gonatt.

(Ska så fort som möjligt lägga upp en bild här, så vänta ni bara)



Make a scene, but don't lie on the bed

Oj oj oj. länge sedan det uppdaterades här. Och det blir ett kort inlägg på grund av att jag ska upp 7 imorgon.

Söt komplimang (?) jag fick av Towe i onsdags:
"Du är den sötaste jag vet! ...*lite tystare* du är ju verkligen inte klok"

Torsdag:
Fick mersmak av boxning och vill börja nu.
Tjejen i tvåan sa att jag var den starkaste hittils som hon slagits mot..där ser ni, i mina pinniga armar finns det lite kraft. Eller egentligen sa hon "du är ju den starkaste här!"

Fredag:
Fikade, exusion, bla bla bla
Barnvaktade Elvis på kvällen, somnade framför Shrek 3 och såg slutet på den 3ggr.

Lördag:
Jobbade på långängen..
Bus med Jesper på kvällen

Och imorgon blir det jobb igen. så nu ska jag sova. Jag börjar 8, dvs, måste gå hemifrån halv 8, dvs måsta gå upp kvart i 7.

Tråkigt inlägg. Blir roligare när jag återfinner livslusten.

Jesper har för övrigt stulit mitt hjärta, och har inte tagit av sig det sen han fick det igår. Jag försökte stjäla det ikväll, men det gick inte. Men jag har stulit hans tröja nu iallafall *nickar*

You know I'd give it all to be loved by you again

Semle-krisen har återuppståt, fast ett annat craving denna gång. MIN SNICKERSGLASS ÄR BORTA! Det är ungefär mitt livs största kris just nu, om man bortser från all svält och alla sjukdomar som drabbar folk.

Skrev precis ett lite längre inlägg, som försvann så jag orkar inte skriva mer, nu ska jag försöka följa Despinas plan för oss båda och gå och lägga mig i tid. Först och främst ska texten om tolerans läsas *spy*.
Läsas och markeras. Sedan blir det sängen. Kanske skriver nåt viktigt om nån viktigt senare. Just nu är mitt liv förstört kan jag ju säga iaf, skaffa ALDRIG syskon! Eller ät upp all glass, lämna inte i frysen om ni inte är redo att förlora kraften att fortsätta leva.


Fikade med min äldsta vän (som för övrigt skrivit ett sött inlägg om mig ^^) idag, kännt henne i snart 14 år.  Och det är lika fantastiskt varje gång vi träffas, för ingen av oss kan låta bli att skratta, utan vi sitter och  skrattar åt absolut ingenting. Gamla minnen, åt att bara sitta brevid varandra, vi passar väldigt bra ihop och har det ALDRIG tråkigt. Det är en omöjlighet. Charmig brud (hon ser nästan alltid ut sådär, men ibland ser hon lite normalare ut)


Spelade även tv-spel med Jesper idag. Katamari FTW! Men även Guitarr Hero såklart...

I need to know just how you feel

Min mamma är söt.
Vi sitter vid matbordet och hon säger:
Jag blir så glad när jag ser Tommy och Hjördis (våra grannar).
När man ser Tommy i sin bil, han tutar åt mig, jag tutar åt honom, och sedan försöker jag köra på Hjördis.
Vi andra sitter som frågetecken innan hon säger:
Ja, skämtar alltså..Jag försökte ju inte köra på henne!

Call me oh my love

Världens bästa telefondiss har precis utspelat sig.
E - Ellen
J - Johanna

J- Jaha, så vad gjorde ni igår?
E- Vi typ kollade på melodifestivalen, kollade på en film å sen drog dom hem, tidig kväll.. vad ska du göra idag då?
J- Ja, typ plugga, om jag orkar
E- Vill du fika?
-----piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip-----
E- WTF! Ett enkelt "NEJ" hade räckt?! Lägga på?!




*Ring Ring Ring*
J- Förlåt, men min mobil stänger av sig själv..

Be with me and you will se that I can't live without you honey, baby!

Lyssna på hans röst! Och om ni sedan hade stått och hållt om en av de personer ni verkligen älskar, så hade ni också blivit helt sålda. Hela hans scenframträdande var fantastiskt. Hela hans outfit, hela hans stil. Hela han är bara helt underbar. Och att Joanna sjöng som körare igår, var inte helt fel heller. Jag tror på honom!

image44


Baby love, my baby love

Min mobil ville simma, så det fick den. Inte visste jag att den aldrig gått simskola :(

In other words hold my hand

Nu har jag börjat nysa igen.. oh no! Allergi mot naturkunskap lutar det mot att det är. Inte roligt, kommer nysa hela provet imorgon. Allergipiller hjälpte en stund, men inte så länge :/ kliet över hela kroppen som min syster också kände försvann iaf.. fasen.. naturkunskap (pollen) suger verkligen.

annars har dagen varit toppen. fikat en hel del. både i och utanför skolan. annars så har jag druckit varm choklad med vispgrädde nu ikväll och nu dricks det chaite för fulla glas.

en sak som är ganska obra är naturkunskap. oj, hade jag redan berättat att jag inte tkr om det? inte min mening.
USCH depressiv kväll. pytt i panna blev det till middag också. helt totalt jätte inte bra!

en annan hemsk sak är att jag fyller år om 18 dagar. det är inte najs nånstans! jag tkr inte om att fylla år.

nicknames is the shit btw :P FROLLE FTW!

You said life is peachy without me

image42

We're the people, the happy with the broken hearts

Jag kände att det var dags för ett riktigt inlägg idag. Jag har inte haft någonting att skriva om de senaste dagarna, eller snarare, jag har kommit på briljanta ämnen, men jag har inte kunnat skriva ner det. Men det kanske är dags.
Ett ämne som jag ska skriva om någon gång inom de närmaste dagara (dagen) är alla fucking hjärtans dag! Eller så skriver jag om det idag. Det verkar som det.

Är det bara jag som ser alla hjärtans dag som en otroligt överskattad kommersiell dag, som folk ser som en undanflykt för att slippa visa sin kärlek varje dag. Jag anser att man ska visa kärleken varje dag, man behöver verkligen inte köpa choklad och blommor eller vad folk nu klassar som romantiska gåvor, varje dag, utan visa den på omateriella sätt. Säg till din pojk/flickvän, vän, familj att dom såg bra ut idag, skicka söta sms, gör någonting oväntat för dina föräldrar t ex erbjud dig att följa med och handla mat? laga middag? vad som helst positivt anser jag att man bör göra varje dag. Det är faktiskt inte så svårt att ta brödet ur arslet och skicka ett sms där det står "du är en bra vän" eller någonting liknande. Istället så ska världen ha en speciell dag, där hjärtan och rosa godis överkonsumeras och kärleken är överflödig, för att resten av årets 364 dagar vara grå och tråkiga. Det är klart att dagen kan vara som en push för personer att visa nya kärlekar sin omtanke, man kanske vågar gå fram till någon man inte pratat med förrut, men är det inte mer speciellt om man gör det på en helt vanlig onsdag än på alla hjärtans dag? Nä, jag vet inte, jag ser det bara som en överdrievn dag, som helt har förlorat sin charm i all materialism. Kärlek är inte strikt bunden till en dag på året, utan kärlek är någonting som man kan visa varje dag.




Det här är ett praktexempel kärlek!


I'd take another chance, take a fall, take a shot for you ooohhh

Här kommer låten då jag tänker på Nyco.
Timbland - Apologize, anledningen till att jag inte skrev upp den är för att jag inte lyssnar på den, men så fort den går på radion eller tv, så tänker jag på Nyco.


First you beat me up then you kissed me too

Det var den arbetsdagen, nu blir det inte jobb förrän 24 februari igen. Jag ska däremot försöka utöka mina arbetstider med 3 dagar i månaden istället för 2. Blev lite sugen när kajsa berättade att hon kommer få över 4000 för januari och jag sitter där med, vad då? typ 500. Fast jag jobbade bara en söndag i januari iofs. Hon jobbade 6 dagar. Så där är skillanden. Men för att jag ska ha råd att åka till Hultsfred i sommar som jag verkligen MÅSTE, så måste jag nog jobba lite mer, och spara lite mer. HEMSK tanke!
Helvete! Jag måste bli klar med Hjördis arbete också, hon kommer in varje dag och jag får bara mer och mer ångest, och min pappa bara trackar på mig och skämtar om att det bara blir mer och mer pinsamt.

Jag har en tendens att koppla låtar till händelser och människor.
Några exempel är
Jens Lekman - You are the light, den låten tänker jag på Towe
Colin Hay - Maggie, tänker jag på 2 personer..
Bright Eyes - Lover I don't have to love, Då tänker jag på boken 1984 och huvudpersonen i den
Lisa Miskovsky feat The Lost Patrol - Alright, Den tänker jag på Pekka och Amanda i Amandas kök när vi har lagat mat, sjungit högt och dansat ^^

Det är bara några få exempel, sen har jag fler också som jag inte kan låta bli att tänka på när jag hör en viss låt. Men där är några exempel. Många låtar är också känslomässigt laddade. Men det tänker jag inte ta upp just nu. Kanske nån annan gång.

image45


Believing it could begin and end in one evening

Idag har jag gjort..typ ingenting. köpt en Situation Stockholm åt Martin som jag ska skicka ner till honom ,ev sälja det gamla game boyet till honom också. Det vore ju något. Han har erbjudit 150:- så det är ju bra ^^
Bytte mina skor mot en storlek större också.

Jag kan ju passa på att berätta varför jag har någonting emot svensk film och musik.
Jag har nämligen de senaste dagarna fått en väldig massa svensk musik skickat till mej eller frågor om jag tkr och det och det svenska bandet. Nej, det har ingenting med själva musikstilen att göra, jag skulle säkert älska Kent och Winnerbäck, OM dom inte sjöng på det förbannat fula språket svenska. Jag vet inte vad det är, men så fort en film eller en låt är på svenska, så kan jag bara inte ta den seriöst. Sedan att svenska filmer ofta håller en mycket lägre kvalitet än utlänska filmer, det är ren fakta. Då pratar jag inte om utlänska som i Hollywood, utan då snackar jag mellanöstern, frankrike, asien, mindre små filmer med själ. Hur många svenska filmer har vi inte sett, där skådespelarna går omkring och ser förvirrade alt skrämda ut? Nej, svensk film håller inte måttet.
Okej, jag kan acceptera att det finns bra svenska filmer, inspelade i modern tid också, men dom flesta filmer håller inte måttet, dom filmerna ger mig ingenting! Och istället för att se en värdelös svensk film, föredrar jag att se en bra utlänsk film. Så är det bara :P

Några filmer som jag däremot tycker att man ska se är I'm a cyborg, but that's OK! (ja jag kommer tjata om den tills alla sett den!) Rocket Science, Svart katt Vit Katt, Livet är ett mirakel, Lost in Beijing, California Dreamin', Hallam Foe och The Sun Also Rises. Sen har jag måååånga fler också, men det är några iallafall. SE DOM!


you should wreck his life the way that he wrecked yours, you want no part of his life anymore

Oj oj oj. Det som händer får inte hända. Jag vill inte det, det är verkligen inte rätt.
Kan hon inte komma tillbaka, jag bli lite ledsen och han bli lycklig? Nää för det är mitt liv, så hon stannar, han blir förstörd och jag sitter och kommer bli den som får ersätta henne. Jag lovar att han kommer börja kämpa nu, och det orkar jag inte! Allt har varit så fel sen.. jaa. då. Han kommer garanterat börja ännu mer, vilket kommer leda till att jag bli oerhört förvirrad och allt blir jobbigt, och så fort jag på något sätt börjar känna något igen, så kommer han ha tappat intresset, hittat nåt annat att spendera sin tid på. Har det hänt förr? Jag vet att det kommer sluta med att jag blir sårad igen, men inte på det sättet jag borde, utan på det sättet det brukar bli. Den grabben är bara till för att såra mig, det har blivit så. Inte såra mig på ett elakt sätt, utan snarare omedvetet såra mej. Men det har blivit ömsesidigt, vi går om varandra.

He he he. Fånigt? Dumt? Onödigt? Ja. Ja. Ja.
Men Towe ville ha ett inlägg, så här får hon ett. Jag tror att dom närmaste kan tolka det här, sätta ut de rätta namnen. Jaja, det visar sig om någon förstår ^^ Jag vet inte ens om jag förstår det här inlägget själv. Men klurigt var det :D

You've got a beautiful face, it will take you places

Jag hade två semlor igårkväll. En åt jag upp. Den andra var UPPÄTEN när jag kom hem! Jag hade sett fram emot den semlan hela dagen, så min lillebror kom fram till mig och kramade mig och sa ett ömkligt "förlåt" efter att chocken lagt sig. Istället blev det snabbmakaroner med gorgonzolasås. Jag har kommit på två saker som jag glömt att skriva om.
Det första är fredagens bravader, som innebär spillande av dryck.
Först i matsalen spiller jag ut ett vattenglas över hela bordet, det bordet som vi inte ska sitta vid heller, så vi flyr hela gänget och lämnar bordet till dess öde. Sedan på café 60, så stöter jag till bordet och det är helt plötsligt te ÖVERALLT. I mitt knä, på stolen, som jag sitter på, så ni kan ju tänka er vilken fin fläck det var på mina jeans (tänk småbarn som kissat på sig), bordet etc. det var te överallt.

Nästa händelse var igår på väg tillbaka från riksdagen, till skolan. Vi står på t-centralens tunnelbanestation och jag tar upp min rosebud läppbalsam-grej och tappar det! Det är en rund burk som rullar i slow motion mot kanten, vi stod säkert 3 meter ifrån och tiden det tog för burken att rulla var säkert 5 sekunder. Jag däremot, dum som jag är, står bara och ser på hur den rullar, rullar, rullar och rullar ner för kanten. Helt i chock av vad som har hänt. Det var gårdagens största sorg.

Dagens största sorg är (förutom semlan) att jag gjorde världens dummaste slarvfel på mvg-uppgiften på matte-provet. Vad är man för idiot om man får 4*4 till 12? Det är lite likt Johannas fel på nationella. Så otroligt dumt, bara att mitt är på mvg-uppgift och inte g. Jag får hoppas att hon bortser från det och tar för formlerna som jag förhoppningsvis skrivit rätt på.

I didn't mean to lose direction, I didn't want that kind of fame

*ATJO* det är ungefär så mina dagar ser ut, nej jesper, jag hostar inte, jag nyser, söndag och måndag var host, nu är det nys. Och hunger. Fast mest sug efter semlorna som står i kylskåpet. Vad vore livet utan mandelmassa? INTE LIKA ROLIGT!
....tre minuter senare, semlan är halväten :)
....fyra minuter senare semlan är borta. *poff* *cry*

Vet inte om jag har berättat om det fantastiska fenomen som uppstår varje morgon, här! i MITT rum!
Jag ska iallafall berätta om det. Min väckarklocka står på 06.03. Klockan 06.03 ringer den som det ska, men på displayen står det nånting om snooz bla bla bla PÅ SPANSKA! Min mobil är inställd på svenska, men varje gång jag ska snooza så står det på spanska! Typ "snooz. no me despiertes nunca mas". Det är skitobehagligt. Jag vaknar och tittar sömndrucket på mobilen och den skriker på spanska! Men men, får se om det blir tyska imorgon, eller varför inte vietnamesiska, helst med tecken. Jag lovar, om jag läser på vietnamesiska imorgon, då tar jag och skriver in mig på ett mentalsjukhus, helt frivilligt.


I'll come running with a heart on fire

Jag såg idag en kvinna på tåget som åt på ett äpple.
Varje gång hon svalde en tugga av äpplet, rynkade hon ihop ögonbrynen som om det var surt eller hon var arg.
Det var konsekvent, efter varenda tugga.
Tänk vad man upptäcker av att titta på folk.

Like sharks don't sleep, I don't take my eyes off you

Ska ta dag för dag nu.

Fredag:
Åkte hem och gjorde inte mkt. Tror jag, bloggade tydligen, sedan blev det middag?!  och senare på kvällen åkte jag in till stan och fikade på 60's med Towe och Jim, där även Nico, Sebbe, Bea och Ylva var. Folk började droppa av och det var jag och Ylva kvar. Vi drog till medis och grät över att vi inte kunde komma in till Justice spelning på Debaser. Vi gick götgatan ner och sedan upp till slussen där vi tog tunnelbanan hem igen.

Lördag:
Gjorde ingenting på dagen förrän klockan 17 kanske, då jag drog hem till Eva och bakade brunisar :)
Åt upp alla deras rester (tortellini och sedan pasta med fläskfile och mögelostsås). Handlade mat med pappa och åkte hem och lagade, pasta med gorgonzolasås. Pratade med Ylva, försökte hitta en fest, men hon var lite för "rund under fötterna", som min mormor skulle ha sagt, vid 10 så jag bestämde mig för att åka skridskor, drog med Amanda in till zinken där vi skulle träffa Jesper, men han var så långsam så vi parkerade oss utanför hans port och tillslut kom han och vi gick upp och spelade Guitarr Hero III. Sedan blev det 'I Am Ledgend' och sedan sova på hans golv. Amanda och jag trängdes, men det var mysigt.

Söndag:
Vaknade och ville såklart inte gå upp, trots Jespers envetna försök att väcka mig.
Gick tillslut upp och åt frukost, mackor och juice. Sedan blev det sjuka samtal till alla mina vänner och alla som jag känner, för att hitta nån att gå på bio med. Ingen ville gå på förhandsvisningen av "Asterix och Olympiaden" gratis med mig, så jag gick med Jago och Tomas. Trevliga pojkar.
Sedan blev det dusch och middag, sedan tunnelbanan till Towe, där tacos och glass väntade framför "Tjenare Kungen" och Gilmore Girls.

Måndag:
Vaknade kvart i 1 hos Towe och gick upp. Ingen hemma. Åt frukost, satt vid datorn. Åkte därifrån och träffade Wicktor på slussen. Vi åkte hem till mig och pluggade matte. Det gick ju nästan :P KORVSTROGANOFF till middag och sedan franskaplugg. Har även fått ångest över att jag inte gjort något på Hjördis-arbetet, hon kom in och frågade hur det gick, tror hon börjar bli ganska besviken på mig. Har börjat städa mitt rum för att slippa plugga, slitit ut alla lakan och tvättat en massa kläder. Blivit arg på Alex, har aldrig hänt förrut. Mycket speciellt. Fått en invit ner till Lund i april som jag ska acceptera, jag måste ner dit för att överleva livet, få träffa en speciell person. Jag tror jag struntar i att gå på franskan imorgon...

I am leaving you, because I don't love you

Nu sitter jag hemma hos Towe. Jag vaknade för ungefär en kvart sedan och läste en lapp som sa att Towe åkt och tränat men jag var fri att äta frukost i lugn och ro. På lappen fanns även koden till hennes dator. Så nu äter jag frukost i lugn och ro, samt sitter vid hennes dator. Jag sov oförskämt länge idag, kvart i 1. För att ha gått å lagt mid 2 iallafall. Vi tittade på "Tjenare Kungen" igår och sedan slutet på Wallander-filmen. Gilmore Girls blev det också lite av. Towe hade aldrig sett det på riktigt, utan bara några ströavsnitt, så jag blev ju tvungen att viga in henne i familjen Gilmore. Det såg jag som en plikt för mig som en medlem i familjen Gilmore. Nu är vi fler :D

Jag drömde inatt att jag var med room service-teamet och skulle bygga om en fyr, men så hamnade jag helt plötsligt i en skola, och pratade om graviditeter, för det var fullt med gravida tonårstjejer i rummet vi stod i. Amanda och Nyco var där. Amanda berättade lite om alla tjejer och jag konstaterade att jag också ville bli gravid. Nyco hade lite svårt att förstå, men jag lyckades övertala honom att det verkade mysigt.
Sen minns jag inte så mkt mer faktiskt, tror att jag vaknade då.

Maria och jag har konstaterat att Jessica Biel har den perfekta rumpan!
Jag tkte även att Jessica Albas rumpa var perfekt, men Maria tkte den var för liten, jag tycker det passar till hennes kropp.

Senare ikväll kommer det komma ett inlägg om lite söta saker från helgen. Vad jag har gjort..eller nää.. det intresserar ingen ändå. Får se om jag orkar och hinner. Jag har enorma mängder franska verb till imorgon och sedan matteprov på onsdag.

Studiedag btw ;) Nä, nu ska jag sminka mig och sedan bege mig hemåt, mot matten och franskan :(

Lars Winnerbäck

Jag har genom hela min blogg, i nästan varje inlägg hintat till musik på ett eller annat sätt. Genom inläggets rubrik eller genom länkar. Men jag har aldrig lagt in den här, som faktiskt är den enda låten med Winnerbäck som jag någonsin kommer acceptera att jag tycker om. Jag har otroligt svårt för svensk musik, där dom sjunger på svenska, men den här klarar jag av.

Mina damer och herrar:

Lars Winnerbäck - En Svår och Jobbig Grej



I'm stuck in the ways of being an ass

Jag har lovat att skriva lite mer om gårdagen, då Jim blev väldigt sur på mig och Towe där ett tag. Vi skulle ta bussen från stallet och Jim säger att den går 48, så vi skulle bli tvugna att springa till stationen. Vi kommer fram och tittar på tavlan, 12 över! HELVETE! Så jag och Towe skapar en omrösning "Vem röstar för att vi ska gå till nästa station, för att inte frysa fast i marken?" Towe och jag vann med 2-1 och vi började gå. Vi hann 20 meter från stationen, då Jim vänder sig om och tittar bakåt och tjuter till. Kommer då inte den förbannade bussjäveln? Joo, och den kör förbi oss. Jim var förbannad väldigt länge och jag och Towe bara asgarvar.. Så nu har jag skrivit om det.

Tänkte skriva om min lilla söta Amanda också. Hon ringer och väcker mig halv 8 igår morse och säger att lidingöbanan har vagnfel och allt är försenat. Mycket snällt av henne att säga till. Jag ringer tillbaka några minuter senare och det första hon säger är "Jag glömde att jag hatade dig, och ringde iallafall. JAG HATAR JU DIG!". Det tyckte jag var lite sött.
Anledningen till att hon hatar/hatade mig var för att jag slängde på luren i hennes öra när hon frågade mig om jag kunde jobba för gården på söndag, på elverket. Jag kunde inte då, för det var meningen att jag skulle rida på Loni, men det har jag ju redan gjort. Så nu skulle jag väl i stort sett kunna jobba. Men nu kommer jag ligga och gråta mig till sömns istället, då jag missar både Justice och Oh No Ono på Debaser i helgen.
HERREGUD! OH NO ONO ÄR MINA POJKAR!

Annars har jag idag hängt med Wicktor hela förmiddagen och lyssnat på musik, varit sociala med lite folk etc. Sedan blev det tema och vi såg på film på både religionen och historian. Jag somnade under båda filmerna, men under den andra (dvs filmen om historian, om första världskriget) satt jag bakom Danne och hade mina fötter på hans stol, Jesper som satt bredvid Danne började när jag sov som bäst att kittla mig på fötterna för att jävlas, och fasen, jag vaknade iallafall.

RSS 2.0